Kvalitní MacBook servis a iPhone servis dokážou udělat váš Apple produkt téměř nesmrtelným

výměna skla iphone, oprava displeje iphone, macbook servis

Apple výrobky nejsou levná zařízení. A i když by se dalo říct, že to firma někdy již s cenami přehání, pravdou je, že jejich životnost je nesrovnatelně delší než u konkurenčních produktů. Obvykle pro vás dané zařízení zastará dříve technologicky a zatoužíte po novém. A pokud se na něm něco pokazí, rozhodně se závadu vyplatí opravit. Proto se vždy hodí mít po ruce osvědčený MacBook servis a iPhone servis.

Eutanázie je u MacBooku většinou zbytečná. Správný servis jej opět postaví na nohy

S Apple produkty mám osobní zkušenosti a rozhodně bych je za jinou značku neměnil. Zdánlivě nerozbitný notebook na super technologické úrovni jsem si pořídil několikrát – od různých značek. Až MacBook byl tím, který mi jen prostřednictvím reklamy nemazal med kolem pusy, ale skutečně dostál toho, co jsem od něj vzhledem k ceně čekal. Až po sedmi letech mne na něm pozlobila klávesnice. Právě ve chvíli, kdy jsem se již rozhodl starý MacBook prodat a pořídit si nový. MacBook servis mi zařízení opravil, a ještě jej šlo skutečně výhodně prodat. A jelikož mám zpětnou vazbu od nového majitele dodnes, funguje dál bez problémů již další tři roky. Denně používaný desetiletý notebook – já osobně žádnou jinou takovou značku neznám.

Levné notebooky se mnohdy opravovat nevyplatí. Ale MacBooky určitě ano. Vhodné jsou servisy, jako Appleguru.cz, kde vám třeba počáteční diagnostiku udělají zdarma. Zde se nesetkáte s tím, že vám naúčtují za to, že poznali rozbitý display. To jste určitě poznali též. V rámci oprav MacBooků vám nabídnou výměnu baterie, klávesnice, ventilátoru, trackpadu, SATA flexu, LCD displeje, napájecího konektoru MagSafe i USB-C. Pomohou s přeinstalací i záchranou dat, opraví wifi či Bluetooth, ale třeba i základní desku. Umí dokonce pomoci i ve chvíli, kdy se vám na MacBook vylije kapalina. A při dnešním kafíčkování a čajíčkování v kancelářích i doma je to hodně častý problém!

Help, zachraňte můj iPhone

Ještě častěji má „zdravotní problém“ náš iPhone. Nebo spíše „úraz“. Mezi mobilními telefony patří iPhony mezi ty nejméně poruchové, a opět – mají neuvěřitelnou životnost. I když jsem protechnicky orientovaný, stále mám doma svůj starší model iPhone. Ale mám jej vyhodit, když 100procentně funguje?

U mých dětí je to podobné. I když tam si svoje úrazy iPhony zažívají pravidelně. Oprava displeje iPhone je v naší domácnosti zcela běžnou servisní údržbou mobilního telefonu. Ale vyplatí se. Zařízení je opět zcela funkční a děti jsou z toho, že mají právě iPhone, nadšené. To víte, kdo dnes nemá iPhone, v kolektivu jako by nebyl. Zprvu jsem to nerad podporoval, ale nakonec, proč ne. Doma máme kompletní „Apple ekosystém“ – děti, manželka i já prostě používáme pouze produkty této firmy. A konečně díky tomu netrávím veškerý volný čas permanentními přeinstalacemi.

iPhone z druhé ruky? Proč ne!

Děti dostaly iPhony z druhé ruky. Nikdy jsem toho nelitoval. Zejména, když mne do měsíce čekalo po příchodu z práce domů překvapení. iPhone s hezkým „pavoučkem“ na displeji. Takže hned jsem rozjel pátrání, kolik stojí výměna skla iPhone6. V Appleguru.cz mne to vyšlo na 1590 Kč, což zas tak nebolelo. Telefon je opět zcela funkční. Naštěstí. Protože výhrůžky, že místo iPhone dostane dcera něco levnějšího, skončily „slzavým údolím“.

Appleguru.cz – dostupné součástky i profesionální servis

Ať se vám porouchá kterékoliv zařízení Apple, v Appleguru.cz najdete pomoc. Pro iPhone, iPad, iPod, MacBook, Apple Watch, ale i pro Apple TV. Firma dělá diagnostiku zdarma, takže se nemusíte bát, že za ni zaplatíte, abyste se následně rozhodli do opravy nejít. Na stránkách najdete přehledně ceny veškerých oprav, takže už dopředu tušíte, na kolik vás váš problém vyjde. Mnoho oprav je rychlých a skutečně na počkání. Firma umí i vyměnit starý poškozený kus za nový, abyste mohli okamžitě opět „fungovat“. Vždyť pro mnohé z nás je právě čas tím nejdražším.

Už jste někde dostali na opravu záruku dva roky? Tak tohle skutečně běžné není, ale v Appleguru ji dostanete zcela automaticky.

Přímo v servisu si pro svá zařízení pořídíte i veškeré potřebné příslušenství – nabíječky, napájecí kabely, obaly apod. Vše navíc za dobré ceny.

Máte problém se svým Apple zařízením, ale do pražské pobočky Appleguru.cz to máte přes půl republiky? Nevadí. I já je vždy posílám na vzdálenost 200 kilometrů. Nezapomeňte vše dobře zabalit a zásilku si u České pošty pojistěte proti poškození.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient