Barva roku 2019? No přece korálová!

korálová

Korálová barva je nadčasová a jedinečná. Pokud s ní správně naložíte, dá se použít téměř všude a za každých okolností. Někdy však méně znamená více. Můžete ji zařadit do svého šatníku i interiéru. Jak nechat vstoupit do svého života korálovou barvu?

Korálová barva patří k teplým barvám a najdeme ji někde mezi červenou a oranžovou barvou. V šatníku vyhovuje hlavně ženám jarního a podzimního typu. Ostatní typy žen ji mohou použít v doplňcích a v menším množství. Oblečení v korálové barvě dobře ladí k tmavším vlasům. Blondýnky ji mohou použít na laku na nehty, na opasku, špercích, botách i kabelkách. Výborně vypadá v kontrastu s nějakou tmavší barvou, třeba šedou, hnědou či černou.

Zaručené kombinace

Nejkrásnější kombinace vytvoříte s bílou nebo béžovou barvou, s námořnickou modrou, kobaltovou, džínovou i tyrkysovou, anebo s šedou či černou barvou. Vždy ji nejprve vyzkoušejte. Existují různé tóny a odstíny, které vždy budou vypadat jinak. U šperků se možná více hodí ke zlaté než stříbrné.

Korálová barva a oblečení

Korálovou barvu nosí hlavně tmavovlásky, teplejší typy, vysoké a štíhlé ženy. Ty pak mohou sáhnout po krásně korálových šatech, kalhotách, sukních, topech i halenkách, tričkách i svetrech, bundách a kabátech. Korálová barva sluší i spodnímu prádlu a nočním košilkám. Pořiďte si korálovou rtěnku, lak na nehty, boty, kabelku nebo opasek. Vhodné jsou i sluneční brýle s obroučkami v korálové barvě.

Korálová barva a interiér

Můžete si pořídit i nějaký korálový kousek do svého interiéru. Nemusíte hned nově vymalovat, nebo investovat do sedačky v korálové barvě. Vsaďte na doplňky, které lze velmi snadno obměnit. Výborné jsou závěsy, ubrusy, prostírání a ubrousky, polštářky, svícny, vázy nebo třeba živé květiny. Různé odstíny korálové barvy pěkně oživí interiér. A pokud bude příští rok kralovat jiná barva, můžete tyto doplňky velmi snadno obměnit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient