Jak se přestat snažit být dokonalá

Mnoho z nás se trápí tím, že nejste dokonalé. Nemáme správné míry, jsme moc malé nebo vysoké, máme velký zadek, silná stehna, malá prsa či velký nos. Je čas se na sebe podívat jinýma očima.

Malá nebo velká

Jste moc malá? Můžete nosit vysoké podpatky a žádný muž nikdy nebude nižší, než jste vy. Budete vypadat mnohem déle mladé. Jste moc vysoké? Vždy budete vypadat štíhlejší. Máte o všem přehled, můžete nosit tenisky a baleríny a zapomenout na nepohodlné a nezdravé podpatky. Může z vás být modelka, asistentka i manažerka.

Hubená nebo plnějších tvarů

Jste moc hubená? Můžete nosit na šatech vodorovné pruhy, puntíky i velké vzory, které jinak rozšiřují. Sluší vám harémové kalhoty, volné a pohodlné oblečení. Jste silnější? Jste srdečný a veselý člověk, který si klidně udělá legraci i sám ze sebe. Máte dobré nervy a hned tak vás něco nerozhází. Své ženské tvary nezapomeňte prodat. Přílišná vychrtlost totiž nikdy není sexy.

Malá nebo velká prsa

Máte malá prsa? Vypadáte štíhlejší, snadno se vám sportuje i spí na břiše. Vhodná podprsenka umí zázraky. Až budete kojit, budete mít hodně kvalitního mléka a méně problémů s kojením. Budete kojit mnohem déle než ženy s velkými prsy. Navíc naprosto skvěle vycvičíte ňadra do původní pevné podoby. Máte velká prsa? Můžete nosit velké výstřihy a snadno kdekoliv upoutáte pozornost. Ženské zbraně je třeba umět použít, tak neváhejte.

Silnější stehna a větší zadeček

Větší zadeček a širší boky jsou jednoznačně sexy. Budete víc přitažlivé a plodnější. To je totiž symbol, který v očích mužů vždycky zabere. Až budete těhotná, nebudete se prohýbat v zádech a trpět bolestmi. Snadno také porodíte. Pokud máte úzké boky, pomozte si vhodným střihem oblečení. Časem se vám postava zakulatí. Ze všeho lze udělat přednost.

Větší bříško

Pokud jste už matka, porodila jste a vychovala děti, je jasné, že máte po několika těhotenstvích asi větší bříško. Žena matka je přece symbol života. Pokud jste to nezmohla ani cvičením a stahovacím prádlem, nevěšte hlavu. Zvolte vhodné střihy oblečení a zvýrazněte další přednosti. Podívejte se na sebe novýma očima. Zvýrazněte své oči, rty a vlasy. Noste barvy a střihy, které vám sluší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *