Sháníte svatebního fotografa? Poradíme vám, kde jej seženete!

Svatební Fotograf Praha

Svatební den bezesporu v lidském životě patří mezi ty nejvýznamnější. Jen samotné rozhodnutí, že po zbytek života (nebo alespoň jeho část) budeme trávit po boku jiné osoby, je velkým závazkem. Vzpomínky ze svatebního dne si pak většinou uchováváme až do smrti.

Jejich nositeli stále zůstává fotografie. Klasická vytištěná i digitální. Ta tu klasickou naštěstí ještě definitivně neposlala do propadliště dějin, ale žije s ní v jakési symbióze. A to je dle mého názoru dobře.

Investujte do profesionálních fotografií

Kdy jindy byste měli investovat do profesionálního fotografa než ve svůj svatební den. Ne, ihned zažeňte myšlenku, že strýček si pořídil zrcadlovkou a svatbu vám nafotí. Možná i nafotí, ale s jakým výsledkem? Toužíte-li po fotografiích, na které bude i po dvaceti letech radost pohledět, neváhejte investovat do profesionála.

Profesionál zachytí emoce i vzácné okamžiky

Ten nejenže umí fotit, ale také ví kdy a kde fotit. A především mu nechybí tzv. fotografické oko. Dokáže zachytit detaily a vzácné okamžiky, které by laik přešel bez povšimnutí. Takové fotografie mají ten správný náboj a zachycují emoce. Ty jsou na fotografiích nesmírně důležité. Schválně si prohlídněte fotografie, které se umísťují na předních příčkách světových fotografických soutěží. Jsou nabité emocemi.

Jak vybrat kvalitního fotografa?

Dát můžete třeba na reference. Líbily se vám svatební fotografie vaší kamarádky? Vezměte si kontakt na jejich autora. Vybírat můžete i na internetu. Většina fotografů svou práci prezentuje na svých webových stránkách. Najděte si čas, projděte si je a vyberte své favority.

Vybírejte na internetu

Počet prohlížených galerií jednoduše snížíte přesnější lokalizací. Samozřejmě nemá smysl studovat výsledky práce všech českých fotografů, ale jen těch, již pracují ve vašem okolí. Jste-li například z Prahy, vybírejte svého svatebního fotografa pod odkazem svatební fotograf Praha.

200 upravených fotek a fotokniha za 5300 Kč? Ano, je to možné!

Při užším výběru se zaměřte i na ceny a nabízené balíčky. Málokterý svatební fotograf dnes nabízí jen fotografie jako takové. V jednom z balíčků renomovaného svatebního fotografa Martina Fialy například spolu s fotografiemi najdete i fotoknihu. 30 fotografií dostanete vytištěných a zbytek (okolo 200 upravených fotografií!) na DVD. A to vše za slušných 5300 Kč. Tak neváhejte!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient