Nadměrnou přepravu svěřte specializované spediční firmě!

Potřebujete odeslat nadrozměrnou nebo těžkou zásilku? Ta se neobejde bez přepravy ve zvláštním režimu. Poradíme vám, co udělat pro to, aby na místo doručení dorazila včas a neporušená.

Zřejmě vám je jasné, že s těžkou či nadrozměrnou zásilkou nemůžete na poštu. Přeprava nadrozměrných zásilek stejně jako přeprava těžkých nákladů probíhá ve zvláštním režimu. Prozradíme vám v jakém.

Parametry nadrozměrné zásilky

V první řadě si ujasněte, zda se právě vaší zásilky tento režim týká. To prozradí její rozměry. Dle definice do kategorie nadrozměrných zásilek v podstatě spadá každá zásilka, jejíž součet šířky a délky je větší než tři metry a její výška je včetně podstavce vyšší než 2,2 metrů. Transport takové zásilky je zapotřebí podřídit speciálnímu režimu.

Obraťte se na specialisty

Přeprava nadrozměrných nákladů stejně jako přeprava těžkých zásilek je součástí portfolia například renomované spediční firmy Easy Logistic, s.r.o., jejíž zkušení řidiči a vysokotonážní vozový park vám z bodu A do bodu B převezou i zásilku hodně těžkou, širokou, dlouhou a vysokou. I oni však mají své limity. Nebude-li váš náklad delší než 22 metrů, širší než 6 metrů, vyšší než 4,5 metrů a lehčí než 53 tun, můžete jej společnosti bez obav svěřit. Věřte, že bude v dobrých rukou.

Nadměrná přeprava po celé EU

Hlavní předností společnosti je, že společnost nadrozměrnou přepravu, se kterou má již dlouholeté zkušenosti, provozuje nejenom na území České republiky, ale i v rámci Evropské unie. Profesionální řidiči jsou jazykově vybavení a s patřičnými zkušenostmi s řízením vysokotonážních vozidel. Před samotnou jízdou provádějí podrobný monitoring trasy, který je předpokladem bezproblémové a bezporuchové cesty. Vozový park společnosti je moderní a v perfektním technickém stavu.

Služby od A do Z

Další výhodou společnosti Easy Logistic je její propojení se zahraničními partnery, což zase usnadňuje celkovou komunikaci a obstarávání nezbytných povolení. Bez nich se totiž nadrozměrná doprava neobejde. Součástí služeb je samozřejmě i nezbytné pojištění a v případě zájmu i možnost zásilku zabalit a na nějakou dobu uskladnit. Easy logistic zkrátka nabízí služby od A do Z, téměř na klíč. Více informací najdete pod odkazem nadměrná přeprava.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *