Oblékněte cyklo dres

32000-dres-na-kolo-cafe-du-cycliste-cyklodres-francine

Představte si. Máte volný den, slunce se probouzí, teplota na rtuti pomalu stoupá a vůbec všechno nasvědčuje tomu, že vás čeká jednoduše báječný čas. Chtělo by jej využít na maximum. Venku. V přírodě. Zdravě a zábavně. Mám návrh. Staňte se vášnivým cyklistou!

Kolo vás bude bavit

Říkáte, že nejste zrovna moc sportovní typ? Zkoušeli jste běhat, ale po pár minutách jste polykali andělíčky? Návštěva posilovny skončila popíjením ovocné šťávy u baru a při hodině zumby jste si dokázali jedině to, že vám rytmus prostě nic neříká? Máte se spíše za kavárenského povaleče? Hele, lásku k cyklistice můžete najít i s kávou v ruce. Vím o tom své.

Posedíte, pokoukáte a kdoví?

U modřanské cyklistické stezky v Praze existuje místo, kde pro vás mají cyklo dres. Ne jeden, samozřejmě. Dámský a pánský cyklo dres určený pro rekreační jízdu, lehké závody, cykloturistiku, ale i bikepacking. Řekli byste: normální obchod nabízející cyklo dres na kolo. A co? Povím vám to. Pojďte se tam mrknout.

Takže, vejdete do malé prodejny. Vaše uši zaznamenávají slaboučkou ozvěnu… Café du cycliste. Nos v mžiku ucítí omamnou vůni kávy, chuťové buňky se hlásí o slovo. Oči zabloudí k televizi, v níž právě „běží“ cyklistický turnaj. A vaše ruce touží trochu si osahat vystavené cyklo oblečení. Vašich pět smyslů se prostě náramně baví. A ten šestý vám napovídá, že se tady nějakou tu chvíli zdržíte.

cyklistický dres na kolo

Máte ve čtvrtek čas?

Patrik, usměvavý cyklista vás přivítá, povypráví o cyklistice první poslední a zeptá se, jestli nemáte náhodou ve čtvrtek v podvečer volno. Ne, nezve vás na rande, byť jste to po společně vypité kávě, přiznejte si to, tak trochu očekávali. Nabízí vám účast na menší cyklo toulce, která se pravidelně koná právě ve čtvrtek navečer se startovní čarou před krámkem na adrese U Domu služeb 2063/2a, Praha.

A kdo vlastně vede tohle místo spojující vášeň začínajících i profi cyklistů? Parta nadšenců z VELOKLASIK.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient