Prodej počítačových her opět na vzestupu

PC hry

Stále se říká, jak prodeje počítačových her netáhnou a jak lidé raději PC hry ukradnou namísto, aby hru koupili a přispěli vývojáři na jeho vývoj. Nicméně věděli jste, že vývojář musí dát svému vydavateli peníze a vydavatel pak musí dát peníze platformě, kde hru publikuj marketingem? Tedy nejde jen o to, že hra je pak asi o 50% dražší, ale lidé ji třeba ani kvůli takto vysoké ceně nechce kupovat.

Avšak pro vývojáře je to nejjednodušší cesta, protože tito vydavatelé se starají o všechno, tak aby byla hra co nejúspěšnější.

Druhá varianta pro vývojáře těžší, pro zákazníky levnější

Proto vznikla i další druhá varianta, a to je nákup elektronických licencí skrz klasické internetové obchody.

Internetový obchod s elektronickými licencemi počítačových her TBgames.cz se soustředí právě na tuto elektronickou distribuci. Dodavatel každý rok navštěvuje známé herní veletrhy, kde pak dohodne ty nejlepší ceny, které pak nabízí za velkoobchodní ceny.

Co nás čekají za herní pecky?

Do konce roku nás čekají herní pecky, jako je například Call of Duty Modern Warfare nebo ještě na začátku října parádní Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Tyto hry samozřejmě budou dostupné i ve své elektronické verzi. Nicméně velmi očekávanou hrou je Doom Eternal, který má dorazit v listopadu tohoto roku. Nicméně lidé se bojí, jelikož Wolfenstein: Youngblood nedopadl vůbec dobře a tato hra pochází od stejných vývojářů.

Doom Eternal
Doom Eternal

Hry na PC elektronickou cestou se dají klasicky aktivovat na platformách, jako je Steam, Origin, Epic Games a další. To znamená, že je to úplně stejně, jako byste hru koupili přímo v obchodě. Výhodou je však nízká cena.

U každé platformy pak máme napsaný návod, jak vložit klíč, aby se vám hra poté přiřadila k účtu. K dispozici máme obrovskou nabídku počítačových her za velmi nízké ceny, které jsme pro náš trh dohodli.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient