K Vánocům patří světlo – už máte vánoční LED osvětlení?

Vánoční osvětlení - rampouchy

Pojďte si letos Vánoce osvítit ještě o něco více než jindy. Právě nyní e-shopy, jakým je T-vanocniosvetleni.cz, naskladnily letošní kompletní sortiment vánočního osvětlení. Je čas si vybrat a případně i rovnou nainstalovat. Vždyť na své rozsvícení si světýlka ráda počkají již tam, kde pak budou o svátcích svítit.

Každý rok jsou Vánoce více a více vidět. To proto, že trend osvětlených Vánoc již dorazil i k nám. Vánoční LED osvětlení navíc není náročné ani na spotřebu energie, a tak se nemusíme stydět za své zdánlivě neekologické chování, ani se bát účtu za elektřinu. Jaké osvětlení je dnes trendem?

Venkovní vánoční osvětlení užije téměř každý

Osvítit si dům a zahradu je to nejefektnější řešení. Kdo tuto možnost nemá, určitě je schopen osvítit alespoň balkon nebo svá okna. Se zahradou a rodinným domem však lze skutečně kouzlit. Letošním hitem je především vánoční osvětlení rampouchyDecentněji vypadá v teplé bílé a ve studené bílé barvě. S modrými LED diodami vypadá pak naprosto impozantně. Rampouchy lze umístit pod střechu, pod pergolu, kolem venkovní garáže, jako pruh na zeď domu, ale i na strom. Dalším exteriérovým hitem jsou světelné sítě, světla s efektem padajícího sněhu, ale i různá světla, která umí pomocí ovladače vykouzlit doslova světelnou show v mnoha přeprogramovaných režimech. Každý podvečer po setmění u vás na dvorku či zahradě tak můžete předvést jinou světelnou show.

Nezapomeňte na světelné objekty

Děti si určitě zamilují svítící postavičky, jakými jsou světelný sob, sněhulák nebo Santa Claus. Pokud chcete něco vkusnějšího, pořiďte si svítící stromy. Nemusíte je zdobit. Koupíte je kompletní. Pouze je napojíte na elektrický zdroj. Krásně vypadají například v páru vedle vchodových dveří.

Kam se světýlky v interiéru?

Díky LED osvětlení už nemusíme riskovat požár kvůli rozsvíceným svíčkám. LED interiérové osvětlení s vánočními motivy vytvoří dokonalou atmosféru. Jen vše příliš nepřekombinujte. Nevadí, když si světelných dekorací pořídíte více. Spíše dolaďte barvy a styl osvětlení. Není příliš vhodné kombinovat studené a teplé bílé světlo. Spíše si vyberte jeden typ a ten pak kombinujte třeba s barevnými světýlky. A poté, co vytáhnete recepty na vánoční cukroví, napečete, a dobroty naložíte na tác, směle menším svítícím řetězem osvětlete i tyto své nádherné výtvory.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient