S realitním portálem CINCINK dobře prodáte i nakoupíte!

realitní portál

Byty, domy, pozemky, komerční objekty, ale i garáže, vinné sklepy, půdní prostory či mobilheimy. Na ojedinělém realitním portálu CINCINK můžete nakupovat i prodávat! A využijete-li jeho dalších služeb, tak prodáte opravdu dobře!

Prodávali jste někdy nějakou nemovitost? A jak to probíhalo? Prodávali jste tzv. na vlastní pěst, nebo přes realitní kancelář? Jak dlouho trvalo, než se vám ozval první zájemce? Jak na vámi nabízenou nemovitost a její prezentaci reagoval? Dozvěděl se z vámi podaného inzerátu vše podstatné? Doplnili jste inzerát kvalitními fotografiemi? Plánkem 3D a vizualizací interiéru? A poslední otázka: došlo nakonec k uzavření obchodu? Prodali jste? A prodali jste výhodně, nebo spíše se ztrátou?

Za chyby se platí!

Zřejmě to na vás bylo moc otázek najednou. Všechny jsou však na místě. Chyb, kterých se při prodeji nemovitosti můžete dopustit, je celá řada. Problémem je, že každá chyba se projeví na výsledné částce, kterou (pokud vůbec a kdy) za svou nemovitost získáte. Říká se sice, že každá věc (movitá i nemovitá) má svou cenu. Její výše už však je diskutabilní. Takže, nechtějte jen prodat, ale dobře prodat!

Realitní kancelář? Ne, portál CINCINK

Kde dobře prodáte? Spíše tuto otázku specifikujme na – s kým dobře prodáte? S profesionály, kteří se na realitním trhu vyznají, a nejedná se jen o realitní makléře, kterým, položme si ruku na srdce, jde spíše o prospěch vlastní, než ten váš. A tyto profíky najdete právě na zmíněném realitním portálu CINKCINK.

Nakupujte i prodávejte na jednom místě!

Tento portál na realitním trhu nemá obdoby. Můžete na něm nakupovat i prodávat. Vybírat z tisícovky inzerátů nemovitostí po celé republice. K dispozici vám jsou byty, domy, vily, chalupy, mobilheimy, ale i garáže, garážová stání či vinné sklípky. Ke každému inzerátu je navíc okamžitě k dispozici hypoteční kalkulačka online. Máte tak hned na očích, zda si danou nemovitost budete moci dovolit či nikoliv.

Obraťte se na specialisty

Jste na opačné straně barikády a nemovitost hodláte prodávat? I v tomto případě jste na správné adrese. CINCINK toho pro vás má mnohem víc než inzerci zdarma! Tento portál totiž sdružuje veškeré odborníky, kteří vám při prodeji vaší nemovitosti mohou být nápomocni. A těch rozhodně není málo, ať již se jedná o renomované právníky, technické inspektory, fotografy, grafiky, odborníky na textaci prodejního inzerátuodhad ceny nemovitosti i daňové poradce.

Ušetříte za provizi realitní kanceláři!

S jejich pomocí vámi prodávaná nemovitost bude nejenom perfektně odprezentovaná, ale především si budete moci být jisti, že prodej po legální stránce proběhne hladce a bez problémů. A pozor, sečtete-li ceny za výše zmíněné služby a porovnáte je s provizí, již si žádají realitní kanceláře, ještě mnohdy ušetříte!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient