Vybrat firmu pro CNC obrábění není až tak jednoduché

cnc obrabeni

Obrábění je v průmyslovém sektoru velice skloňované téma, protože daným procesem je možné docílit požadovaného tvaru obráběného předmětu. Obrábění se od jiných technologií liší tím, že se požadovaných rozměrů docílí odebíráním materiálu, nikoliv dělením, tvářením či odléváním. V minulosti se provádělo obrábění ručně, respektive konvenčně, ovšem s příchodem nových postupů na scénu nastoupilo CNC obrábění.

Vybrat společnost, která nabízí CNC obrábění, ale zároveň dodržuje termíny a má v portfoliu celou řadu dalších služeb, není zrovna lehký úkol.

Podle čeho takovou firmu vybírat?

Prvně jsme si vypsali společnosti, jež se danému segmentu věnují. Zjišťovali jsme si o nich informace, například dobu působení na trhu. Zároveň nás zajímaly recenze, protože jsme nechtěli navázat spolupráci s někým, kdo nedodržuje termíny a s kým vázne komunikace.

Proklepli jsme si profesionála Company PMX s.r.o., což je firma, která sídlí nedaleko našeho podniku. Chtěli jsme oslovit někoho, s kým se můžeme i osobně setkávat, protože nám na komunikaci jako takové záleží.

Služby, které Company PMX s.r.o. poskytuje

Co se služeb týče, portfolio je vskutku široké. Vedle CNC obrábění poskytuje elektroerozivní obrábění, dělení materiálu, vrtání ocelových konstrukcí a profilovací či válcovací linky. Protože má tvářecí stroje, nebyl by problém ani zpracovávat materiál i tímto způsobem. Často se totiž stává, že kromě obrábění potřebujeme i jiné metody.

Výrobky, o něž máme zájem

Dále jsme se zajímali, jestli má Company PMX s.r.o. pod svou střechou jednoúčelové stroje či svařovací stoly. Uvedené výrobky byly naprostou samozřejmostí. Kromě jiného jsme na stránkách firmy ještě narazili na upínky a zakružovačky.

Jakmile jsme zástupce firmy kontaktovali, domluvili jsme si schůzku a sešli jsme se. Překvapil nás individuální přístup. Spokojeni jsme byli také s tím, že jsme mohli o službách a výrobcích diskutovat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient