5 cviků na břicho – tipy na sexy bříško

sexy bříško

Kdo z nás by nechtěl mít ploché a krásně vyrýsované bříško? Podívejme se na několik cviků, díky kterým se budete moci pyšnit pevným bříškem. Pomohou vám posílit spodní i horní část bříška, ale i šikmé břišní svaly.

K následujícímu cvičení nebudete potřebovat žádné pomůcky. Doporučujeme cvičit v pohodlném oblečení a použít podložku. Zařaďte cvičení alespoň 4x týdně, vždy 3 až 4 opakování pro jednotlivé cviky. Nezapomeňte u toho pravidelně dýchat.

Zkracovačky

Lehněte si na záda, ruce si dejte za hlavu, nohy pokrčte v kolenou a opřete chodidly o podložku. S výdechem zvedejte horní část trupu, odlepte lopatky od podložky a s nádechem se vracejte zpět. Cvičte pomalu a tahem ať zapojíte horní část břicha. Nevytahujte se pomocí rukou, ale zapojujte co nejvíce své břicho. Cvik opakujte 15x.

Jízda na kole

Lehněte si na záda a ruce dejte v týl. Zdvihněte horní část těla, odlepte od podložky lopatky a nadzvedněte natažené nohy. S výdechem nejprve pokrčte pravou nohu v koleni, natočte trup a loket levé ruky přiblížil k pravému kolenu. S nádechem se vraťte zpět a plynule proveďte cvik na druhou stranu. Cvik opakujte celkem 20x.

Přitahujte kolena k břichu

Lehněte si na záda, ruce dejte podél těla dlaněmi dolů a mírně pokrčené nohy v kolenou zvedněte kolmo k tělu. S výdechem zvedejte nohy vzhůru a odlepte pánev od podložky. S nádechem se vždy vraťte do původní polohy. Pánev zvedejte tahem, ne švihem, ať zapojíte spodní část břicha a nebolí vás záda. Cvik opakujte 15x.

Kroužky

Vleže na zádech rozpažte ruce a položte je na zem dlaněmi dolů. Natažené nohy mírně odlepte od podložky a špičkami nohou opisujte ve vzduchu větší kroužky. Udělejte 10 kroužků na a pak 10 kroužků na druhou stranu. Neprohýbejte se v zádech a nechte bedra přilepená k zemi.

Nůžky

Vleže na zádech si ruce položte podél těla dlaněmi dolů. Natažené nohy nadzvedněte kousek nad podložku a střídavě hmitejte nohama jako nůžkami ve vodorovném směru. Cvik opakujte 20x. Jakmile docvičíte, podívejte se jak vytvarovat zadeček.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient