Tipy na vánoční dárky pro partnera

Vánoce jsou již za rohem a spolu s nimi vyvstává otázka, čím obdarujete svou druhou polovičku. Jaké jsou tedy vaše možnosti?

Pánská kožená peněženka

Přemýšlíte nad unikátním, elegantním a praktickým dárkem? Peněženka splňuje všechny kritéria. Dnes už na e-shopech najdete různé kousky od známých i méně známých značek. Kožené peněženky v různých barvách a velikostech patrně vašeho partnera potěší. Můžete sáhnout po variantě s mincovníkem nebo bez. Volba je jen vaše.

Pánské spodní prádlo

Spodního prádla nikdy není dost. Navíc mělo by se obměňovat alespoň jednou ročně. Proto svému partnerovi darujte kvalitní bavlněné prádlo, která bude komfortní, prodyšné a perfektně mu sedne. Můžete si vybrat z pánských trenýrek, slipů či boxerek.

Oblečení

Jak dobře znáte svého partnera? Pokud dostatečně dobře na to, že se umíte trefit do jeho vkusu, můžete mu koupit oblečení. Pěkný svetr, zajímavou košili, barevné ponožky. Trh nabízí hned několik unikátních kousků, kterými partnera potěšíte, ať má jakékoliv preference.

Nářadí

Je váš partner zručný a rád si vše opraví svépomocí? V tom případě mu můžete darovat kufřík s nářadím, který mu jistě vykouzlí úsměv na tváři.

Holicí potřeby

Holicích potřeb nikdy není dost. Porozhlédněte se po kvalitní holicí pěně, vodě po holení a dobrém holicím strojku s několika nástavci. Už vám stačí jen originální balení a máte dárek pod stromeček jako vyšitý.

Darujte poukaz

Přemýšlíte nad unikátním dárkem? A co tak vyrobit partnerovi poukaz? Jistě víte, co by se mu líbilo. Možná společný výlet, masáž, oblíbená večeře nebo erotický příslib?

Zážitek

Pokud je vaše polovička dobrodružný tip, poohlédněte se po zážitcích. Může jít o dárek pro vás oba – romantický wellness pobyt nebo poznávací zájezd. Samozřejmě, vybrat si můžete i z adrenalinových zážitků jako bungee jumping nebo skok padákem. Pokud váš partner miluje auta, můžete mu darovat jízdu v jeho vysněném vozidle.

Podpořte partnerů koníček

Je váš partner knihomol, sportovec, miluje seriály, rád vaří nebo maluje? Kupte mu sportovní výbavu, zajímavé knihy, zaplaťte mu předplatné na rok na Netflix nebo mu darujte nové hrnce. Vaší fantazii se žádné meze nekladou.

Tak co na to říkáte? Inspirovali jste se?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *