Jak jsme si užili poznávací výlet do Ostravy bez poznávání

Když se řekne výlet nebo třeba dovolená, hned si každý z nás vybaví odpočinek a pohodičku. A přesně to jsme zažili my. A nemuseli jsme jezdit ani nikam daleko, vysněný odpočinek na nás čekal i v Ostravě! Stačilo jen najít ten správný hotel, a my konečně vypadli od běžných starostí a stresů v práci.

jan maria

Pátek

Nejdříve byl plán takový, že hotel budeme používat prakticky jen na nocování a nutný odpočinek. Hned poté, co jsme se ubytovali, a všechno z nás padlo, rozhodlo se, že nevyběhneme hned do města na památky, ale užijeme si večer s dobrým jídlem a lenošením. Restaurace Ostrava v hotelu Jan Maria předčila naše očekávání. Tak nám chutnalo, až jsme se přejedli, a i kdybychom měli jakýkoli další program, okamžitě by padl, stejně jako my do pohodlných postelí.

Sobota

Ráno jsme se hecli, a vydali se do centra města, vystoupali na vyhlídkovou věž Nové radnice a měli v plánu ještě projít spoustu dalších památek. A jak myslíte, že to dopadlo? Oba jsme byli v myšlenkách u soukromého whirpoolu hotelu Jan Maria. Ano, takoví my jsme turisté! K privátnímu whirpoolu se přidala infrasauna, a abychom neměli zas tak černé svědomí z nicnedělání, zabloudily naše cesty i do fitka. Nicméně opravdu jen tak na chvíli, aby se neřeklo. Zakončit toto odpoledne samozřejmě musela hotelová luxusní restaurace Ostrava, kde jsme si dali opět pořádně do nosu.

Neděle

Tak dnes ale už musíme něco udělat, když nám výlet končí. Takové bylo naše odhodlaní. A bylo docela přesvědčivé, než jsme si všimli, že v hotel Ostrava Jan Maria nabízí také bowling. Takže o program bylo opět postaráno. Můžeme se uklidňovat tím, že jsme sice moc památek neviděli, ale užili jsme si neskutečný relax, pohodu, klídek a taky teda trochu toho sportování, no. Přeci bowling je taky sport, že se u něj člověk skoro nehýbe, je již věc druhá!

Takže závěr našeho výletu je jednoznačný – příště žádné památky, stačí hotel Jan Maria a my dva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *