Oblíbený obchod s PC hrami TBgames.cz

pc hry

Obchod se těší nesmírné oblíbenosti a prodeje elektronických licencí neustále narůstají. Elektronické licence PC her jsou pro hráče pohodlnější, jelikož hru obdrží okamžitě na email po zaplacení, takže nemusí čekat na kurýra. Výhoda krabicové verze hry je zájmena v případě, když si chcete pořídit limitovanou edici nebo kolektorku, kde máte krom klíče i další věci ve fyzickém provedení.

S elektronickými licencemi PC her ušetříte

Právě takové PC hry jsou většinou o něco levnější, než například krabicová verze a to je díky tomu, že distribuce takové licence je mnohem jednodušší, nemusí projít přes několik dodatelů (prostředníků) a může ji mít obchod přímo od vydavatele.

obchodě TBgames.cz se jedná zájmena o spolupráci s dodavatelem, který s vydavateli spolupracuje. Nevýhodu to má takovou, že ne všechny hry jsou k dispozici v den vydání, ale až později.

Vydavatelé většinou mají své závazky, že na nějaké herní platformě zůstane licence exkluzivně a až poté hru mohou uvolnit dalším lidem do prodeje.

Tady je zase výhoda krabicové verze, protože tu mají obchody většinou skladem okamžitě v době prodeje. Nicméně na druhou stranu, když si chvíli počkáte a nakoupíte například měsíc po uvedení, tak cena bude výrazně nižší.

TBgames.cz se snaží s dodavatelem spolupracovat tak, aby sehnal od vydavatelů i nejnovější hry v době vydání i přesto, že cena není nižší, než klasická krabice.

Proč zvolit obchod TBgames.cz?

Většina elektronických her v obchodě je většinou nižší ne-li mnohem nižší, než v ostatních obchodech. Avšak to není předností. Důležitou informací je, že pokud si nevíte rady s aktivací nebo máte problém s instalací, tak nabízejí možnost nabídnout pomocnou ruku.

To znamená, že nebudete muset například čekat, než vám někdo z vydavatelů nebo na herní platformě, kde se hra aktivuje, odpoví. Odpověď obdržíte většinou hned i s pomocí, jak to celé zvládnout.

Co takhle si zahrát herní pecku Doom Eternal na PC?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient