Přesná průmyslová váha vám ušetří nemalé finanční prostředky! 

autováha

Vybíráte průmyslovou váhu? A víte, jakými parametry byste se při výběru měli řídit? Nechte si poradit!

Hlavní funkcí průmyslových vah je samozřejmě vážení, a to většinou těžkotonážního materiálu. Na trhu se setkáte s vahami automobilovými (silničními), kolejovými (pro kolejová vozidla), tenzometrickými (pro vážení letadel), statickými, kombinovanými atd. To, jakou váhu zvolit, samozřejmě záleží na charakteru váženého materiálu. Ale nejenom na něm.

Vybíráme průmyslovou váhu

V hledáčku vašeho zájmu by v každém případě měla být přesnost a spolehlivost vybraného typu průmyslové váhy. Jedině taková průmyslová váha vám totiž, a to se vracíme k titulku tohoto článku, ušetří nemalé množství finančních prostředků. Jinými slovy s nimi budete mít své finance pod kontrolou. Jak toho dosáhnout? Mimo jiné i volbou vhodného dodavatele.

Zvolte vhodného dodavatele

Jedny z nejspolehlivějších průmyslových vah hledejte v portfoliu společnosti Tenzona, která trh zásobuje těmi nejmodernějšími a tedy přesnými a spolehlivými vážními technologiemi vhodnými do celé řady nejenom průmyslových oborů v čele s automobilovým a leteckým průmyslem. V nabídce najdete průmyslové váhy silniční (automobilové), kolejové, tenzometrické, kombinované, statické a vážicí prahy. Buďme ale konkrétní.

Váhy kolejové a automobilové

Nejrozšířenější jsou váhy automobilové a kolejové. Rozdíly mezi nimi prozrazují již jejich názvy. Zatímco k vážení kolejových vozidel slouží váha kolejová, při vážení automobilů se používá autováha spadající do kategorie vah silničních. Automobilová váha, respektive její konstrukce se skládá ze dvou částí: mechanické (s mostem a základovou vanou) a elektronické (s elektronickým snímačem zatížení). Právě ten je zárukou přesnosti vážení.

Váhy tenzometrické

Při vážení letadel, vagónů, generátorů, dávkovacích dopravníků, hutního a dalšího těžkotonážního materiálu nachází své využitítenzometrická váha. Tyto váhy se většinou vyrábějí na zakázku, tzv. na klíč, tedy přímo na míru charakteru váženého nákladu.

Při výběru konkrétní průmyslové váhy se neváhejte obrátit na odborný personál společnosti, který vám ochotně poradí s výběrem modelu, jenž vám bude nejvíce vyhovovat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient