Sportovní výživa s vlastním logem? Víme, kde ji seženete!

Rádi byste ve své fitness provozovně nabízeli doplňky stravy pod vlastní značkou či logem, a tím zvýšili prestiž svého podnikání? Máte jedinečnou možnost.

Co takhle sladit produkty, o něž je ve vašem fitness centru či kosmetickém salonu největší zájem, s logem vaší provozovny? A svým klientům nabídnout třeba vlastní doplněk stravy, bylinný čaj na hubnutí nebo přípravek podporující nárůst svalové hmoty? Ve vlastním designu! Kde takové produkty seženete? Dozvíte se z následujícího článku.

Malovýroba potravinových doplňků

Většina výrobců specializující se na potravinové doplňky vám nevyrobí méně než tisíc kusů (jednoho přípravku samozřejmě). My však známe výrobce, který vám jich vyrobí třeba jen pět! Je jím renomovaná společnost Body Wraps (provozovatel salonu Dr-nek Body Wraps), v jejímž portfoliu najdete celou řadu potravinových doplňků, bylinných čajů i kosmetiky. A všechny její produkty máte jedinečnou možnost prodávat pod vlastní značkou – nezávisle na objednaném množství!

Bylinné čaje a fitness výživa

V nabídce najdete účinné doplňky stravy pro snižování hmotnosti, odvodnění organismu, podporu funkce chrupavek a kostí, zmírnění únavy, zklidnění a posílení organismu i spalovače tuků. Velké popularitě se však těší i sportovní a fitness výživa. Stejně jako posilující, hubnoucí, lymfatické a pročišťující bylinné čaje. Nebo čaje přispívající k regeneraci pleti.

Etiketa dle vašich požadavků

To vše zabalené do ekologického obalu či papírového sáčku s etiketou dle vašich požadavků. Tedy s vaším logem i motivem! Který vás navíc nepřijde na jedinou korunu! Vy zaplatíte pouze za samotné produkty. Jak si myslíte, že ně na budou reagovat vaši zákazníci a klienti? Věříme, že z nich budou nadšeni.

Garance kvality nabízených přípravků

Nejde však jen o samotné logo, byť to často prodává. Společnost je garantem i kvality nabízených přípravků. U každého z nich je schopna doložit jeho účinnost. Obavy nemusíte mít ani z legislativní stránky věci. I o tu se společnost postará. Ještě váháte? Neměli byste!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient