LED baterka s sebou nese praktičnost a víceúčelovost

Doplněk do kutilské dílny, ale i na procházky v parku nebo třeba rybaření. Jinak řečeno, situace, kdy je nutné si na něco pořádně posvítit. Lesní cesta bude rázem přehledná, stačí jen stisknout jediné tlačítko. Je hodně malá, lehká a nabídne okamžitou pomoc, výhodou také je, že se nemusí dlouho nabíjet. Voděodolná, s baterií, za kterou by se nestyděl ani základní model smartphonu. Ideální do kapsy nebo do batohu, na cestách se určitě neztratí. Můžete si ji vzít na outdoorové aktivity a stejně tak i tehdy, když jdete pracovat doma na zahradu.

Déšť ani prach nebudou mít šanci

Můžete se na ni spolehnout doslova za každého počasí – led baterka se hodí i do deště, mlhy nebo mrazivých teplot, odolává totiž podobné nepřízni s naprostou elegancí, velmi dobře snáší například i prašné prostředí polních cest. Začalo se stmívat dřív nebo jste se zdrželi na procházce se psem? Nevadí, protože s dobrou svítilnou se určitě neztratíte. A pokud vám upadne, nic se neděje, odolá totiž pádům až z metrové výšky, takže je pravda, že její celková odolnost je velmi dobrá.

Nabíjecí svítilna je velmi výkonná

Svítit si na cestu mobilem? To je přeci nouzové řešení, lepší je nabíjecí ruční svítilna, kterou můžete mít po ruce prakticky neustále. Stačí ji jen vyndat z kapsy, má totiž zcela ideální rozměry a snadno se schová i do batohu. Díky praktickému klipu může být i za opaskem. A poslouží nejen na cestách, ale bude velmi praktická i doma, využijete ji zkrátka v mnoha různých situacích. Pokud tedy hledáte praktického společníka, jenž vám může posloužit i několik dlouhých let a zpřehlední okolí, kdykoliv jej o to požádáte, prohlédněte si aktuální nabídku na cel-tec.cz. Čekají na vás výkonné modely, které dosvítí až na dvousetmetrovou vzdálenost.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient