Houpací závěsné křeslo vnese do vašeho obydlí nádech luxusu

Chcete váš balkon, terasu, nebo i interiér něčí ozvláštnit a přitom si vytvořit pohodlné místo pro relaxaci a odpočinek? Pak zvažte nákup závěsného houpacího křesla, kterým zabijete 2 mouchy jednou ranou. A přitom si ho můžete dnes pořídit už v ceně někde od 5000,-Kč.

Kam se houpací závěsné křeslo hodí?

Houpací křesla jsou určena především do venkovních prostor- ideální jsou na terasu, kamkoliv na klidné místo zahrady, ale jsou vhodné také na balkony, do zimních zahrad, nebo i do interiéru. Jen počítejte s tím, že jde o designově výrazný prvek, který je vhodné volit s ohledem na okolí tak, aby dobře zapadlo. Závěsné houpací křeslo vypadá velice hezky, když sladíte polstry s květinami v okolí, barvou fasády, nebo třeba květináči. Někdy je těžké najít takovou barvu polstrování, která by Vám přesně vyhovovala, ale šikovná švadlena Vám ušije na originální polstry potah za pár korun, což má hned 2 výhody. Jednak si sladíte Vaše závěsné křeslo s okolím a jednak můžete potah sundat a vyprat. Doporučujeme pořídit hned 2 sady potahů na postry a ty obměňovat.

Jaké houpací křeslo volit?

Zásadní otázkou při nákupu závěsného houpacího relaxačního křesla je fakt, jakým způsobem ho budete chtít uchytit. Většina křesel je dodávaná včetně konstrukce (stojanu), ale lze pořídit křeslo i bez stojanu a tak ušetřit nezanedbatelné peníze. V takovém případě pak můžete křeslo zavěsit např. na strom, trám pergoly, nebo uchytit do stropu – jen berte na vědomí, že uchycení musí být opravdu kvalitní, abyste nakonec neskončili na zemi. Další rozdělení křesel je dle počtu lidí, pro které je určeno. Většina závěsných křesel je určena pro jednu osobu, ale lze pořídit modely i pro 2 osoby. Ty mají nejen výhodu nejen v tom, že ho můžete sdílet s někým dalším, ale pokud ho budete využívat sám / sama, tak si do něj můžete nejen sednout, ale také lehnout.

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient