Toužíte po setkání s Escobarem? Na Airbnb si můžete autentický zážitek koupit za tisícovku

Oblíbili jste si seriál Narcos? Fascinuje vás historie kolumbijských drogových kartelů? Co se takhle potkat s jedním ze zakladatelů neblaze proslulého Medellínského kartelu, starším bratrem drogového krále Pabla Ecobara? Nevšední zážitek vám na pouhých 54 dolarů na osobu zprostředkuje kolumbijský místní průvodce Julian Montoya.

Seznámíme se s Robertem Escobarem Gaviriou alias Medvědem, starším bratrem Pabla Escobara, s nímž Pablo prožil mnoho let života a tvrdých válek.

Roberto Escobar je historickou vzpomínkou na zaniklý Medellínský kartel, k němuž před mnoha lety patřil. Dnes Don Roberto žije klidný život mimo tento svět a užívá si toho, že se může podělit o mnoho příběhů s lidmi, kteří ho navštěvují v jeho muzejním domě ve Medellíně.

Roberto byl spolu se svým slavnějším bratrem jedním ze zakládajících členů kartelu, který v nejlepších dobách vydělával 60 milionů dolarů denně na výrobě a pašování kokainu do USA. Staral se v kartelu o účetnictví a spolu s mladším bratrem byl nějakou dobu vězněn. Ve fešáckém kriminálu, který si nechali Escobarovi postavit za vlastní špinavé peníze. Z vězení unikl a později při dalším pobytu za mřížemi přišel o oko. V posledních letech se opakovaně objevuje v médiích obvykle v souvislosti s bizarními nároky a žalobami. Například na Apple pro údajné prozrazení jeho polohy, nebo Netflixem kvůli nepřesnostem v seriálu Narcos. Oslovil i Elona Muska, od kterého žádal ředitelskou pozici a odškodnění za údajně jeho nápad na plamenomet. Jeho jméno se objevuje i kolem Bitcoinu a příběhu jeho vzniku.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient