Jak jsem vybíral kryty na iPhone

S tak širokou nabídkou obalů, jaká je na dnešním trhu k dispozici, není vůbec snadné si vybrat ten váš ideální kryt na iPhone. Jak jsem se k záležitosti postavil já? Prakticky. Zvážil jsem pro a proti jednotlivých variant a nakonec vyhrál… Nechte se překvapit!

Investovat peníze do ochranného krytu na mobil je vždy lepší než utratit je za opravu rozbitého telefonu. I drahé a luxusní kryty na iPhone jsou pořád levnější než nový displej, či dokonce celý nový telefon, protože ten starý se vám při pádu úplně rozbil a oprava není rentabilní.

Základem je vybrat správný typ

Existuje celá řada typů krytů na telefon, konkrétně:

  • odolné kryty – skvělé pro milovníky outdoorových sportů nebo ty, co pracují na stavbě,
  • flipová pouzdra – chrání i displej, ale zvětšují rozměry telefonu
  • pevné obaly na zadní stranu – obecně populární, zřejmě nejoblíbenější, neochrání ovšem displej, a tak si budete muset pořídit ještě ochranné sklo na mobil,
  • kožená pouzdra – jednoduchá, do nichž telefon pouze zasunete,
  • kryty s baterií – mají vestavěnou powerbanku.

Mně se nejvíce zamlouvají klasické pevné obaly chránící pouze zadní stranu v kombinaci s ochranným sklem. Nejsem ale milovníkem levných plastových krytů z Číny, hledal jsem něco víc. A našel!

Zaujaly mě kožené obaly na iPhone italské značky

iPhone je sám o sobě elegantní a přijde mi opravdu škoda zničit celý design nějakým levným krytem, proto jsem se rozhodl pro kožená pouzdra. Hledal jsem kvalitní zboží, jež se mi povedlo najít na e-shopu FineCase.cz. Tento e-shop je totiž dovozcem krytů italské značky iCarer, které jsou vyráběny ručně a s největší péčí.

Vybral jsem si kožené pouzdro v červené barvě, kožené kryty totiž nemusí být pouze černé či hnědé, jak si spousta lidí myslí. Barvená kůže je taktéž elegantní a stárne do krásy. E-shop má v nabídce i flipová kožená pouzdra s kapsičkami na karty a drobnosti, pokud je upřednostňujete. Doporučil jsem je již několika kolegům a všichni jsou spokojení.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient