5 důvodů, proč stojí za to mít ve svém šatníku pánskou vestu

Vesty pánové nosili už od pradávna, většinou ale z úplně jiných důvodů, než je tomu dnes. Vesta dříve byla hlavně praktickým doplňkem s mnoha kapsami, do nichž si muži před tím, než do módy přišly kalhoty s kapsami, dávali cokoliv, co bylo potřeba nosit u sebe.

Moderní muž v dnešní době už ale své věci nosí v pánské tašce či ledvince, a tak se z praktické vesty stal oblíbený a velmi stylový kousek oblečení. Pojďte se s námi podívat na pět důvodů, proč byste vestu měli doma mít i vy.

Ve vestě vám nebude ani horko, ani zima

Každý z nás ví, že s prvním chladnějším podzimním počasím je potřeba začít své tělo lépe chránit před prochladnutím. Obvykle si oblékneme svetr, mikinu nebo třeba oblíbenou přechodovou bundu. Jenže, co když zrovna vyloženě nepatříte mezi zmrzlíky, a tudíž by vám ve dvou vrstvách svršků bylo až nepříjemné horko? Pak je pro vás pánská vesta přímo ideálním řešením. Vyberte si třeba model s odepínací kapucí.

Prošívaná vesta dokáže nahradit zimní bundu

V našich končinách se obvykle nesetkáváme s až tak krutými mrazy. Proto, pokud netrpíte neustále zmrzlýma rukama, nebo venkovní teploty zrovna neatakují vysoké minusové hodnoty, si v zimě můžete vystačit s vestou. Zvolte si ideálně prošívanou vestu s postranními kapsami, v nichž si můžete v případě potřeby ohřát ruce. Pod takovýto model vám stačí si obléci svetr. Širokou nabídku prošívaných pánských vest v neuvěřitelně atraktivním designu naleznete například na následujícím odkazu v obchodě Bolf https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-vesty-812.html .

Neomezená pohyblivost rukou při sportu

Aktivnímu sportu se dnes věnuje naprostá většina dospělých mužů. Pokud patříte mezi ně, a jen neradi se pohybu na čerstvém vzduchu kvůli klesajícím venkovním teplotám vzdáváte, máme pro vás skvělý tip. Skvělým parťákem pro vás bude pánská vesta, ideálně vyrobená z funkčního materiálu, jako je například softshell, který udržuje teplo a odvádí vlhkost vzniklou pocením od pokožky těla. Pro sport je vhodnějším zapínáním zip než druky.

Ležérní vestička se hodí k džínám i obleku

Chcete-li vypadat elegantně, nesmí ve vaší šatní skříni rozhodně chybět ani tenká ležérní pánská vesta. Klasický vzhled padnoucí ke společenskému obleku ale samozřejmě v obchodech najdete i ve velmi atraktivních designových obměnách. Proto se nemusíte bát, že by vám v šatníku kromě několika společenských akcí jinak ležela celý rok ladem. V pánské ležérní vestě totiž budete vypadat trendy, i když si ji oblečete přes slim fit vzorovanou košili s ledabyle ohrnutými rukávy a k džínám v městském stylu.

Upozorněte na své přednosti

Dalším a neposledním důvodem, proč nosit pánskou vestu je ten, že mužům jednoduše neuvěřitelně sluší. Pomáhá totiž zamaskovat problematické partie bříška a boků a zároveň dokáže vypíchnout a upozornit na svalnaté paže a vytvořit dojem širokých mužných zad. Dobře pánové vypadají jak ve vestách s potiskem, tak v modelech v moderním metalickém provedení s dvojitě podšitou kapucí se stahovacím tkalounem kontrastní barvy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient