Trable s penisem? Mohou potkat každého muže!

To, že mužský drahocenný nástroj může mít i své specifické problémy a také onemocnění, si mnohý muž raději nepřipouští. Co, když taková situace nastane a budete muset k lékaři? Přinášíme předem pár tipů, jak zatočit s problémy, které jsou typické pro mužskou část populace.

Nesestouplá varlata u miminek

Tento problém nastává u novorozenců nebo malých chlapců. Pokud se problém vlivem hormonů nevyřeší sám, přistupuje léčba pomocí aplikace hormonů nebo chirurgická operace.

Předčasná ejakulace trápí mnoho mužů

Obecně se má za to, že tento problém trápí pouze mladé muže na začátku sexuálního života. Většinou je to pravda, předčasný výron semene však může potrápit i muže středního věku. Řešení tohoto problému je nasnadě, můžete vyzkoušet:

Co nejčastější provozování sexuálních aktivit buď s partnerem nebo i sami. Každý trénink se totiž počítá!

Kupte si speciální tabletky na oddálení ejakulace! Objevte například Dapoxetin, lék, který dokáže vaši soulož prodloužit až trojnásobně díky zvyšování synaptické koncentrace serotoninu. Nejlevnější tablety tohoto typu se vyplatí objednávat na internetu. Jen pozor na zahraniční e-shopy.

Fimóza v dospělosti

Jedná se o zúženou předkožku, která znemožňuje přetažení předkožky přes žalud. Pokud se vyskytuje u malých chlapců, je vše v pořádku, časem by se totiž měla přirozeně uvolnit. Výskyt u dospělých mužů již však v pořádku není. Zde nastupuje možnost předkožku natahovat pomocí koupelí nebo medikamentů. Razantnější řešení pak nabízí částečná nebo kompletní obřízka…

Nedostatečná erekce trápí ještě více mužů

Pokud muže potká tento problém, má několik možností, jak se s ním vypořádat.

  • Zapomenout na pohlavní radovánky? Toto řešení ale nemůžeme doporučit. Sexuální aktivita má totiž na člověka a jeho zdraví většinou jen dobrý vliv. Vyplavují se serotoniny, trénuje se prostata a pěstují se také dobré vztahy mezi lidmi.
  • Nakupte si v sex shopu! Objevte erotické pomůcky, zaručená afrodiziaka nebo klidně i něco ostřejšího jako pouta nebo bičík, hlavně aby vás dostatečně provokovaly!
  • Surfujte na webu a najděte generika Viagry, která váš penis bezpečně postaví opět do pozoru. Stačí jen chvíle sexuálního dráždění a nebudete vědět, kam s ním!

Sexem přenosné nemoci

Pokud jsou muži (nebo samozřejmě i ženy) v otázkách bezpečného sexu obezřetní a minimálně při náhodném sexuálním spojení se chrání pryžovou ochranou, většinou projdou životem bez zkušeností s touto skupinou nemocí. Znáte ty nebezpečné?

S čím chodí muži nejčastěji k lékaři?

Která typicky mužská trápení přivádějí muže na kliniky a jak se tento trend změnil? To vše a ještě spoustu dalších zajímavých témat studoval výzkum jednoho specializovaného časopisu, věnujícímu se mužským sexuálním problémům. Jeho součástí bylo 3200 mužů a trval neuvěřitelných 10 let.

Masturbujte podle libosti

Výzkumy nás baví, a proto přinášíme další, jehož se ve zúčastnilo neuvěřitelných 30 tisíc mužů. A jaký je výsledek? Pravidelnou masturbací (tedy alespoň 12krát za měsíc) se dá snížit riziko rakoviny předstojné žlázy zhruba o 30 procent! Nutno také připomenout, že pravidelná masturbace může také pozitivně ovlivnit sexuální život dotyčného muže.

Sexuální trable nepatří mezi ty oblíbené, muži jsou však podle všeho dnes daleko otevřenější a sex jako takový již nepatří mezi tabu naší společnosti. Jste ochotni se nám svěřit, zda vás v tomto oboru také něco trápí?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient