Rychlá půjčka aneb Jak snadno a rychle vyřešit nečekané finanční výdaje?

Když se o slovo přihlásí nečekané finanční výdaje, například v podobě vyššího účtu za energie či nákupu nového domácího spotřebiče, není na co čekat. Jedním z vhodných řešení takové situace je nepochybně půjčka, jejíž vyřízení trvá v řádu několika dní. Existuje však mnohem efektivnější alternativa, a to rychlá půjčka, se kterou můžete mít peníze na svém účtu během chvilky.

Co je to rychlá půjčka?

Rychlá půjčka je typ krátkodobého úvěru, který nabízí převážně nebankovní společnosti. Jeho největší výhodou je právě rychlost, díky které můžete mít peníze na účtu do několika minut. Obecně existuje hned několik druhů rychlých půjček, přičemž mezi ty nejčastější se řadí online půjčka, půjčka v hotovosti a půjčka bez registru.

Jak rychlá půjčka funguje?

Tento typ půjčky funguje na jednoduchém principu, kdy klient vyplní krátký formulář. Ten odešle a vyčká na rozhodnutí společnosti, která si může ve výjimečných případech vyžádat doplňující informace či dokumenty. Celý proces trvá jen pár minut a ihned po schválení jsou vám finanční prostředky přeposlány na váš účet. Půjčku je poté nutné splatit do 30 dní od jejího sjednání.

Podle čeho rychlou půjčku vybírat?

Rychlou půjčku byste měli vybírat především podle výše úrokové sazby a poplatků, které budete muset zaplatit při jejím sjednání a následném splácení. O všech typech poplatků byste se měli nechat informovat ještě před podepsáním smlouvy.

Pro koho je rychlá půjčka vhodná?

Jakoukoli půjčku, včetně té rychlé, by si měli sjednávat pouze klienti, kteří mají dostatek financí na její splácení. V tomto případě je navíc potřeba počítat s velmi krátkou dobou splácení, kdy je půjčku nutné splatit do jednoho měsíce. Nejvhodnější je tedy pro klienty, kteří potřebují pokrýt období mezi dvěma výplatami.

Zkuste náš TIP: Půjčku Flexifin

Výběr té správné půjčky může být někdy pěkný oříšek. Proto jsme se pro vás rozhodli otestovat rychlou půjčku Flexifin, díky které můžete snadno a rychle vyřešit svoji nepříznivou finanční situaci. Půjčka Flexifin se řadí mezi jedny z nejflexibilnějších na trhu, díky čemuž ji získá téměř každý.

Mezi její hlavní výhody se řadí:

· jednoduchost sjednání

· rychlost sjednání, do 5 minut máte peníze na účtu

· první půjčka pro nové klienty

· možnost prodloužení doby splácení za velmi nízký poplatek

· schválení bez doložení příjmů (jejich předložení požaduje jen výjimečně)

· půjčka zdarma při splacení do 14 dní

Půjčku si můžete sjednat plně online, aniž byste museli opustit teplo svého domova. Jako nový zákazník můžete získat až 20 000 Kč, které je nutné splatit do 1 až 12 měsíců od uzavření smlouvy. Flexifin se vám však odmění i v případě, že se stanete jeho stálým zákazníkem. Následně si můžete sjednat půjčku až ve výši 30 000 Kč, které vám vyplatí do 1 minuty od odeslání žádosti.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient