Nejlevnější nano respirátory koupíte na Dialekarna

Respirátory se staly běžnou součástí našeho života. Existují lepší a horší. Určitě bychom měli ale vždy sahat po těch nejlepších. Jejich cena nemusí být vyšší vůbec, nebo skutečně jen minimálně. Vynikající volbou je dnes rozhodně nano respirátor. Ty české od GOOD MASK, které prodává Dialakarna.cz, patří k naprosté špičce a nezatěžují ani naše peněženky předraženou cenou.

S rizikem nákazy covid-19 začne vždy radikálně stoupat i množství prodaných nano respirátorů. Lidi jim věří a obecně se pokládají za účinnější, pohodlněji nositelné, neztrácí rychle účinek v čase, reálně zachytí mezi 97 až 99 % virů a dobře se přes ně dýchá. Když už kvůli pandemii musíme nosit respirátory, měli bychom si vždy volit ty nejlepší. Nabízí nám radikální snížení diskomfortu nošení a zvyšují účinnost ochrany.

Proč jsou nano respirátory lepší?

Výhody lze představit na ryze českých nano respirátorech od firmy GOOD MASK. Tyto respirátory jsou díky využívané nanotechnologii výrazně tenčí než běžné. Plyne z toho řada výhod. V létě rozhodně větší komfort ve venkovním prostředí. Ale ten využijeme i teď, v zimních měsících. Přetopené kanceláře, ale i obchodní centra a hypermarkety – to si rozhodně žádá respirátor, přes který snadněji dýcháme. Jenomže to není jediná výhoda tenčího materiálu využívaného nano respirátory (samozřejmě bez ztráty byť jediného procenta účinnosti). Méně materiálů znamená též méně odpadu, a tedy i nižší zátěž pro životní prostředí. Obrovské množství používaných ochranných pomůcek není vůbec zanedbatelnou zátěží. Nano respirátory tuto zátěž snižují a jejich nošením tak přispíváme i naší planetě.

Zatímco čtyřvrstvý běžný respirátor by byl již téměř neprodýchatelný a příliš těžký, nano respirátor se čtyřmi vrstvami je ultralehký, prodyšný, umožňuje skvělé dýchání bez ztráty účinnosti. Je proto ideálním řešením pro každého, kdo musí respirátor nosit během dne i několik hodin. Ocení jej též starší lidé i ti, kdo mají různé dýchací potíže. Je to dokonce typ respirátoru, ve kterém se dá bez problémů sportovat. Příznivě však vplývá i na pleť. Ta se pod respirátorem lépe provzdušňuje a méně tak bojujeme s nepříjemnými kožními neduhy způsobenými rouškami. Typický je například zvýšený výskyt akné či jeho horší průběh.

U běžných respirátorů se s vlhkostí snižuje účinnost. Nano respirátory si však s vlhkostí, která při dýchání vzniká, umí poradit bez ztráty účinnosti. Nano respirátor od GOOD MASK je certifikován na filtrační efektivitu větší než 95 % pro částice velikosti 80 až 140 nm, tedy ty, které odpovídají koronaviru sars-CoV 2. Jde o FFP2 respirátor s nano benefity.

Z čeho se nano respirátor GOOD MASK skládá?

Zmínili jsme, že jde o čtyřvrstvý respirátor. K čemu tyto vrstvy slouží? První je určena primárně pro odfiltrování prachu a prachových částic z prostředí. Druhá vrstva je složena z kompozitu spundbond-meltblown. Jde o netkaný kompozit z nanovláken. Další vrstvu pak tvoří PVDF nanovlákenná membrána. Poslední vrstvou je k pokožce šetrná textilie. Respirátoru nechybí ani gumičky a kvalitní klip fixující respirátor kolem nosu.

Ceny nano respirátorů nemusí být vysoké

Respirátory byly ze začátku pandemie nedostatkové a též drahé. Ty s využitím nanotechnologií ještě výrazně dražší. Trh se ale nasytil, respirátorů je dostatek, a pro nás zákazníky je důležité, že si za normální cenu můžeme pořídit i výrazně kvalitnější respirátory. Včetně těch nano. GOOD MASK jsou kvalitní české respirátory, díky kterým nejenže kupujeme to nejlepší, ale současně podporujeme českou výrobu. Jde sice o velikostně univerzální respirátory, jsou však přizpůsobeny naší fyziognomii, takže nám rozhodně sednou lépe než čínské. Nejlevnější nano respirátory od GOOD MASK prodává za skvělé ceny Diaekarna.cz. Zde pořídíte nano respirátor FFP2 GOOD MASK GM2 NANO v balení po 5 ks za cenu 95 Kč (za celé balení). Koupit se dají i v balení po 10 ks. Cena nano respirátoru je 19 Kč/ks.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *