Jak nosit pánské tepláky? Máme pro vás tip na vyzkoušený a testovaný vzhled

Módní návrháři dlouho odmítali pustit tepláky do světa módy. Jenže prohráli a tepláky si dnes užívají své místo na výsluní. Dříve byly tepláky záležitost chudých lidí, ale dnes je nosí i slavné osobnosti a celebrity. Dnes takové tepláky můžou být mnohem dražší než značkové džíny.

Jaké máme druhy tepláků?

Ještě nedávno, když se řeklo tepláky, každý si představil takové ty klasické modré, vytahané, v pase na gumu. Dneska, jelikož jsou módním hitem, lze volit z mnoha druhů materiálů, barev a střihů. Každý správný muž má ve své skříni pár druhů tepláků a dle dané situace volí ty správné.

A z jakých druhů můžete volit?

  • Sportovní tepláky do posilovny, které můžou být vyrobeny i z funkčního materiálu, ne jen z bavlny.
  • Odpočívací, lenošící tepláky vhodné na gaučink, domácí nošení nebo i na procházku se psem.
  • Elegantnější tepláky vhodné do města a do barů. Takové tepláky většinou mají i vyšitý poklopec.
  • Tepláky na běh či jinou sportovní aktivitu.

Kdo by to býval řekl, že tepláky jednou zažijí takový boom.

Můžete volit dle pohodlí, jestli chcete spíše volnější nebo upnutější. A co počasí? V obchodech najdete lehčí tepláky na léto i zateplené na zimu.

Jak správně nosit tepláky?

Vždy byste měli volit jakýkoliv kousek oblečení, tedy i tepláky, podle své osobnosti. Oblečení už není pouze pro pocit tepla a ochrany těla, ale také nám umožňuje ukázat naše pravé já. Tudíž i tepláky lze volit dle toho, kdo jste. Nebojte se tedy a odvažte se. Vybírat můžete například na https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-kalhoty_Teplaky-833.html.

A tady pro vás máme pár tipů, jak tepláky kombinovat s dalším oblečením.

  • Upnuté tepláky ladí krásně s volným tričkem a mikinou. Je to úžasný tip pro ty z vás, co chtějí vypadat štíhlejší v pase.
  • Volné tepláky laďte s upnutým trikem.
  • K teplákům se hodí i trošku elegance, třeba sako nebo košile. Tato kombinace dodává trochu ležérního stylu a nebude jako pěst na oko. Například vlněný svetr na zip nebo košile s rozepnutými vrchními knoflíčky, nějaké trendy, třeba i kožené tenisky a máte outfit jako z módního časopisu.
  • Tepláky s džínovou bundou? Ano, proč ne. Třeba když potřebujete zaběhnout rychle do obchodu, asi se vám nebude chtít kompletně převlékat. Prostě na sebe hoďte džínovou bundu a jste ready. A vypadáte skvěle.
  • Na nohy tenisky. Pokud chcete vsadit na jistotu, volte bíle nebo černé.
  • A proč ne celou soupravu? Teplákové soupravy vám dodají šmrnc a styl.

Kam je vhodné tepláky nosit?

Skoro kamkoliv. Na běh, na procházku, do obchodu, do kina, na party, do letadla, na koncert, do baru, do restaurace, na setkání s přáteli… Kam si jen představíte. Snad možná ještě počkejte s tepláky, pokud jdete na pracovní schůzku, kde se chystáte jednat o milionových kontraktech. I když kdo ví, covid teplákům nesmírně pomohl, tak se můžete jednoho dne dočkat i business tepláků.

Na konec tady mám pro vás radu, co nikdy nedělat. Nikdy si k teplákům neberte formální obuv a nechoďte bez spodního prádla.


One thought on “Jak nosit pánské tepláky? Máme pro vás tip na vyzkoušený a testovaný vzhled

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *