Jak na trénink před závody? Potřebujete špičkově vybavené fitness centrum

OSTRAVA – Nemusí to ani být pro ty, kteří se zrovna připravují na mistrovství. Každý, kdo se věnuje fitness, jistě ví, jak je komfortní mít dnes vše na jednom místě. Já se s vámi dnes podělím o zkušenost s nejnovějším fitness centrem u nás. Je v Ostravě a jde o největší fitness centrum v Česku. 

Kvalitní trénink – fitness centrum Ostrava 

Fitness se věnuji už spoustu let, takže mám srovnání. A víte, co je zvláštní? Že ještě před pár lety měla i ta nejlepší fitka absenci přidaných hodnot. Stroje, sály, lekce, to bylo sice v pořádku. Ale někde chyběl bazén, jinde sauna, na dalším místě zase venkovní vybavení. Teď je to lepší, v každém větším městě máte fitko s více funkčními zónami. Nově otevřené fitness Ostrava Vítkovice, tedy Fit Park mile překvapilo. Aby ne, jak již na začátku zmiňuji, jde o největší fitness centrum v Česku. Najdete tu skvěle vybavenou kardiozónu, oceňuji, že sem jako trenér můžu vzít i začátečníky, protože se dostane na všechny kondiční úrovně. Toto fitness centrum Ostrava má totiž běžecké pásy, kola na spinnig, rotopedy, elipticaly, orbitreky a další stroje pro zahřátí i výdrž. Doporučeny mi byly tréninky H.E.A.T.. Možná to neznáte. Jde o stroje, kde pouze chodíte, jen jste vystavováni různé zátěži. Skvělý komplexní trénink pro celé tělo. A pestrý výběr umožní trénovat i těm, kteří mají i zdravotní omezení. 

Nové fitness Ostrava 

Skvělý je aerobní combat sál, kde se konají skupinové lekce s instruktorem, vybrat si můžete klasický kruhový trénink, body rock, fitbox nebo jógu. Za mě tedy vede právě jóga, protože akčnější tréninky si nastavuju podle své potřeby. Ve funkční zóně najdete atletické dráhy, hrazdy, gymnastické kruhy i badmintonové kurty. A vibrační plošiny jsou prostě top.

Zkuste to, pro začátek jednou za měsíc si udělat fitness den a vyzkoušet zdejší možnosti. Později můžete přidat, jednou za dva týdny, po měsíci dvou klidně jednou týdně. A nebojte se, že byste se tu nudili, nebo si nevybrali, fitness Ostrava Fit Park má rozlohu 2 200 metrů čtverečních a najdete zde více než 160 strojů světových značek.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient