Obleky Plzeň: Jak se obléct na podzimní svatbu?

Čeká vás podzimní svatba? Nezoufejte si. Ačkoliv podzim a zima nejsou zrovna hlavní sezónou pro pořádání svateb, dá se s barvami přírody opravdu čarovat. Ať už vás čeká obřad na zámku, v rustikální stodole nebo na jiném neokoukaném místě, nezapomeňte na to, jak významnou roli hraje oblek.

Kvalitní oblek vypadá dobře i na svatebních fotkách

Nevěsta a ženich by měli hrát na každé svatbě vždy hlavní roli. Z podzimních svateb bývají velmi krásné fotky. Chcete, aby i ty vaše byly půvabnou připomínkou významné životní události? Slaďte oblek a šaty nevěsty s rázem podzimní přírody.

Na podzimní svatbu vybírejte oblek ze 100% bavlny nebo vlny

Vybírat oblek pro ženicha na podzimní svatbu je radost. Ve vašem hledáčku by měly být kvalitní přírodní materiály – 100% bavlna, vlna, případně hedvábí. S podzimní krajinou ladí tmavší barvy. I ženich by se měl při výběru tmavších barev držet.

Pokud jste vyznavačem klasiky, věřte, že u svatebního obleku je jí modrá. Svatební oblek z vlněného flanelu v tmavě modrém odstínu bude „tím pravým ořechovým“. Ženichovi v něm nebude chladno ani tehdy, když se obřad bude konat za pěkného počasí venku, a navíc bude okouzlující.

A co košile? Zde mají ženichové na podzim a v zimě o něco jednodušší situaci. Zatímco muži, kteří se žení na jaře nebo v parném létě, řeší, kdy je ta správná chvíle se převléct z košile z dlouhým rukávem do něčeho pohodlnějšího, na podzim a v zimě jsou ženichové za dlouhý rukáv rádi.

Při výběru oslovte profesionály

Chápeme, že ladění na podzimní svatbu může být o něco složitější než přípravy na jarní či letní veselku, kdy si člověk nemusí dělat až takovou hlavu s počasím. Nebojte se oslovit odborníky. Pro váš velký den byste si měli dát s výběrem záležet o něco více. Pro obleky Plzeň oslovte místní oblíbená krejčovství či svatební salóny. Obleky je zde možné zakoupit, nechat ušít na míru nebo půjčit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient