Sportem ku zdraví!

Propracujte se k vysněné postavě pomocí sportu! Prodlužte váš život pravidelnou pohybovou aktivitou! Ty a další titulky na vás dnes a denně útočí z obálek časopisů i z internetových reklam. Sport je zkrátka moderní. Chcete být také cool? Oblečte si kvalitní sportovní dresy DDsport. Výběr barev, potisků a střihů je široký, ale kdybyste si přece jen nevybrali, můžete si navrhnout vlastní design a v mžiku ho budete mít. Dvacet let zkušeností dělá z DDsport špičku ve světě sportovního oblečení. Spolehněte se na jeho lehkost, funkčnost a dokonalý vzhled. Teď už jen vybrat aktivitu, která vás bude bavit.

Honba za kulatým nesmyslem

Fotbal patří k zábavným kratochvílím. Najdete kamarády, kteří s vámi ochotně zajdou po každém tréninku na pivo, ale hlavně získáte „volňásky“ na utkání pro všechny rodinné příslušníky. Pokud vám jde o zlepšení kondice a zdraví, fotbalem dosáhnete cíle. Vaše tělo se změní vlivem tréninků a zápasů k nepoznání a ve fotbalovém dresu se budete cítit jednoduše báječně.

V zimě nahraďte míč za puk

Představte si, že jste Jágr. Před pár lety. O fanynky neměl nouzi, peníze z utkání se jen hrnuly. Pořiďte si hokejku, puk a hurá na lední stadion. A nebuďte troškaři. Oblečte si hokejový dres. Když už nic jiného, propůjčí vám ohromná ramena a vy si budete chvíli připadat jako Rambo. Díky hokeji získáte fyzickou kondici, silné nohy a přesnou mušku.

Hokejka i míček? To je florbal

Nemůžete se rozhodnout, zda máte raději fotbal, nebo hokej? Florbal je ideálním východiskem. Hraje se pomocí hokejek, kterými se trefujete do plastového míčku, a následně do brány. Alespoň občas. A oproti hokeji má jednu podstatnou výhodu. Tou jsou florbalové dresy. Obléknete je za pár vteřin.

Atletika pro nadané

Patříte-li k lidem, jimž je do vínku dáno nadání pro všestranný pohyb, pak pro vás může být atletika to pravé. Ale nebojte se, nemusíte vaše dovednosti předvádět v červených trenkách a bílém nátělníku. Současné atletické dresy jsou „pecka“ a vy v nich budete vypadat jako „profíci“.

Využijte svou výšku

basketbalovém dresu se vám už nikdo nebude posmívat kvůli výšce a nebude se ptát, čím vás rodiče v dětství krmili. Natrénujte za garáží pár hodů do koše s výskokem i bez, s ladnou otočkou a závěrečným tancem vítězství, a pak směle vyrazte do nejbližšího basketbalového klubu ukázat, že jste další Michael Jordan.

Buďte hrdiny vaší rodné vísky

Kdo se těší úctě v každé vesnici? Přece dobrovolní hasiči! Staňte se jedním z nich a užívejte si zaslouženého respektu. Při trénincích na různé regionální soutěže upevníte vaše zdraví a co víc, bude vám dovoleno obléci si hasičský dres. Naučíte se sundávat ze stromů zatoulaná koťata a každoroční hasičský ples protančíte v hasičské uniformě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *