Zvedněte své sebevědomí francouzskými kalhotkami

Ačkoliv je skryté za vrstvami dalšího oblečení, spodní prádlo z velké části rozhoduje o tom, jak se budeme cítit. To, že na sobě máme krásné a svůdné prádlo, nám dokáže vmžiku zvednout sebevědomí. Francouzské kalhotky v tomto ohledu fungují naprosto dokonale.

Nemusíme být za šmudly

O Češkách je známo, že si na kvalitní výbavě šatníku příliš nepotrpí. Módu většinou neřeší. I když povědomí o tom, jak o sebe v otázce oblečení pečovat, se stále zlepšuje, české ženy pořád dávají na seznamu povinností přednost nové žehličce, pračce či opravě kapajícího kohoutku. To je samozřejmě pochopitelné, ale taky je dobré si jednou říct dost a věnovat pozornost konečně samy sobě.

Zasloužíme si totiž to nejlepší. Cítit se pohodlně v tom, co nosíme, je základ. Spodní prádlo, které se přímo dotýká citlivých partií, by pak mělo být na prvním místě. Bohužel je tomu spíš naopak. Vždyť spodní prádlo není vidět, tak nač mu věnovat příliš peněz a čas jeho výběru?

Psychologický efekt je ovšem enormní. Důležitý je nejen kvalitní materiál, ale i střih a design. Jakmile na sobě máme krásné a sexy kalhotky a podprsenku, cítíme se hned lépe a žensky, zkrátka se z nás podvědomě stávají bohyně. Francouzky na to přišly už dávno, proto umějí svůj prádelník dobře vybavit a sladit oba díly dohromady.

Pohodlné kalhotky s romantickým nádechem

Francouzské kalhotky umí v tomto ohledu zázraky. Zkuste pár kousky obohatit svůj prádelník a zjistíte, že se vám hned vykračuje sebevědoměji. Tento typ spodního prádla vypadá velmi sexy i romanticky. Není lascivní ani vyzývavý, přesto má velký erotický náboj. Jsou prostě to pravé, chceme-li se samy sobě líbit o něco víc.

Název pro tyto kalhotky pochází z Anglie. Tamní ženy si jich všimly u Francouzek, které tento druh spodního prádla rády nosily pod šaty. Jemné a pružné materiály, ze kterých se francouzské kalhotky šijí, zajišťují nositelce volnost pohybu a naprostý komfort. Nemusíme se bát, že někde ucítíme zařezávající se látku – to nejhorší, s čím žena opravdu nechce v průběhu dne bojovat.

Jsou aktuálním hitem

Francouzské kalhotky se staly žhavým trendem v oblasti spodního prádla. Mají méně vykrojené nohavičky, tím pádem působí jako malé šortky. Můžou to být bokovky, které pomůžou ženám zvýraznit nepříliš tvarované boky. Nebo naopak mají pas vysoký až k pupíku. Kalhotky s vysokým pasem navozují milý retro vzhled a válcují módní katalogy nejen spodního prádla, ale i plavek. Mají hned několik výhod. Zaprvé vypadají bombasticky na všech typech postav. Za druhé mají lehce stahující efekt, takže je ocení baculatější bříška i silnější stehna. A za třetí jsou zatraceně sexy.

Svým střihem francouzské kalhotky doslova nahrávají krajkovému provedení. Krajkový lem nebo nohavičky se postarají o ještě smyslnější vzezření. Hrozí jen jediné – že se do sebe žena při pohledu do zrcadla zamiluje. Doplněné o krajkovou braletku, která je ne nadarmo určená k tomu, aby byla zpod oblečení vidět, je naše spodní prádlo dokonalé.

Intimní partie potřebují přírodní materiál

Kalhotky na sobě většinou máme celý den, proto bychom rozhodně měly volit uvážlivě materiál. Přírodní látky, jako je bavlna nebo bambus, jsou měkké a příjemné a naše pokožka s nimi bude dokonale souznít. Především citlivé ženy, které trpí na mykózy, by se měly vyvarovat umělým vláknům. Naopak polyester a polyamid nevadí u sportovních kalhotek. Funkční materiál zajistí dobrou savost potu a prodyšnost. Jakmile dosportujeme, fitness prádlo můžeme zase vyměnit za to bavlněné.

Je pro vás prádlo důležité a věnujete mu pozornost? Nebo ho považujete za něco, nad čím můžete mávnout rukou a odbýt se jakýmkoliv levným kouskem?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient