Dítě bez chlapa?!

Zákon o rodině, díky tomu by se měla udržet nějaká hierarchie… Role matky a otce je velmi odlišná, přesto by se měla prolínat. Rozhhodně bych nechtěla upřednostňovat jednoho nebo druhého rodiče, sama jsem vyrostla v úžasně fungující a podporující rodině, rodiče se i po 30 letech stále milují a jsou sehraní tak, že jim to může kdokoliv závidět,…

Mým cílem bylo nalézt partnera, se kterým bych si rozuměla celý život, založit rodinu a vychovat společně naše děti… Bohužel veškeré pokusy neustále krachovaly a krachují dále…ano, zlomené srdce není příjemné pro nikoho, ale pokud si uvědomíte, že jen pro to, že se pro vás ten pravý asi nenarodil, můžete přijít o roli maminky, tak to může být zdrcující.  

Tím se dostávám ke svému tématu, pokud žena nepotká muže, se kterým by chtěla vychovávat děcko, má jen pár ne zrovna optimálních možností, buď se může nezávazně stýkat s cizím  mužem za účelem otěhotnění, ale i to nese různá rizika….kde takového muže najít?…. Na internetu je plno takových nabídek pouze za účelem sexu, ale kde je psáno, že ten dotyčný je zdravý, nemá pohlavní chorobu, není to násilník či deviant. Nebude vás vydírat poté, co otěhotníte?! Co když si to rozmyslí a bude vám chtít dítě vzít? Co je to za může, kterému je jedno, že bude mít  dítě a nikdy ho neuvidí?  Jaké riziko jsme schopny podstoupit pro miminko?
Další možností je umělé oplodnění, není to určitě tak příjemné jako přírodní cestou a nese sebou velkou zátěž, jak fyzickou tak i psychickou, ale pokud jsme rozhodnuté, zvladnout tuto možnost, vyvstanou další otázky, které nám nedají spát….Žena bez partnera nemůže podstoupit umělé těhotenství!!!! Muž musí dát souhlas, že mu nevadí dítě ze  “zkumavky”.  Pokud by přece jen byla ta možnost bez jeho souhlasu, nebude nám pak stejně vrtat hlavou, jakou  genetickou výbavu bude mít miminko a jaký vlastně je dárce spermií, jelikož darcovství je anonymní.
Poslední možnost, která mě napadá je adopce nebo pěstounství, ale pokud toužíte po miminku, je mizivá šance, že ho svěří pouze ženě s průměrným platem…

Ani jedna forma není ideální a nese sebou nespočet otazníků? Ale k jakému řešení se mají přiklonit ženy, které nemají to štěstí?!?!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient