Pátek, 29 března 2024

Tomio Okamura: Novoroční projev

“Novoroční projev”

Vážení spoluobčané, drazí přátelé, přeji Vám, Vašim rodinám, přátelům a vůbec všem slušným lidem krásný celý nový rok 2016. A popravdě přeji i těm méně slušným – přeji jim hodně štěstí a síly k tomu, aby se stali slušnými.

Přeji našemu premiérovi, české vládě a českému parlamentu, aby se probudili a začali hájit zájmy České republiky a jejích občanů. Nejen proti vlně islámských přistěhovalců, ale také proti lichvářům, podvodníkům a gaunerům, ať už jsou kdekoli – jedno, zda s pistolí v ruce na ulici nebo u soudu nebo s exekutorským či jiným razítkem.

Evropu zavalila řízená přistěhovalecká vlna, Česká republika je zdánlivě nezasažená. Jen zdánlivě. Miliony muslimských kolonizátorů v celé Evropské unii znamenají jediné – obrovské nebezpečí pro všechny země Evropské unie a země Schengenského prostoru.

Volný pohyb po celé unii mají nejen Evropané, ale také všichni takzvaní uprchlíci. Podívejme se pravdě do očí. Nejsou to uprchlíci. Jsou to přistěhovalci rozhodnutí se v Evropě usadit, kolonizovat ji a podřídit islámu. To jim velí víra i jejich islamističtí vůdci a je jedno, zda to je šéf islámského státu, Al-Káidy, turecký prezident nebo saudský král. V tomto cíli jsou všichni islamisté za jedno.

Jednotní bychom proto měli být i my. Letošní rok bude v několika zásadních oblastech přelomový. Ukázalo se, že Evropská unie a ani NATO nejsou schopné ani ochotné hájit vlastní hranice ani vlastní občany.

Unie si přestala hrát na společenství rovnoprávných zemí a to už zcela otevřeně. Naprosto viditelně se dostává do područí silných zemí, zejména Německa, jehož kancléřka jako buldozer prosazuje svůj přístup a zájmy navzdory svým občanů a občanům celé Evropy.

V letošním roce na maximum vybředne na povrch neschopnost českých a bruselských elit a veřejnost se začne dozvídat pravdu o pozadí celé přistěhovalecké vlny, kterou způsobila agresivní politika amerických a evropských politiků a také islamistické ambice Turecka, které touží obnovit velkou Osmanskou říši. Pod tlakem vršících se důkazů budou muset zveřejňovat a přijímat fakta i média a politici.

Na povrch vyplave zločinné spojení islamistů, vlády USA a evropských elit. Veřejnost se postupně bude dozvídat fakta o příčinách válek a o děsivých válečných zločinech, které také naše evropské a české vlády podporovaly, kryly a kryjí dodnes.

Letošní rok by měl být rokem, kdy bychom se měli rozhodnout, zda hodláme i nadále žít ve lži a podvodech, zda budeme i nadále trpět našim elitám bohapusté lhaní a podvody. Takzvanými elitami mám na mysli vládnoucí politiky, novináře neustále manipulující fakty a kavárenské pseudointelektuály.

Přeji nám všem občanskou odvahu a sílu vynutit si v naší zemi a v celé Evropě skutečnou demokracii, v níž za své zločiny politici ponesou občany vymahatelnou odpovědnost.

V tomto roce musíme po vládě žádat skutečně demokratický a maximálně široký zákon o referendu, aby mohli občané České republiky hlasovat o přímé odpovědnosti politiků za krádeže a zločiny proti svým občanům. Aby občané mohli v referendech měnit jejich zločinná rozhodnutí, která jsou proti vůli většiny občanů, a abychom mohli demokraticky hlasovat také například o setrvání nebo vystoupení z Evropské unie.

Nejen my, ale i ostatní evropské země jsou na zásadní křižovatce. Vlády v západních zemích ve jménu demokracie a svobody omezují svobodu. Vlna muslimských přistěhovalců má v Evropské unii paradoxní účinek – namísto, aby vlády silněji chránily zájmy svých vlastních občanů, tak práva občanů více a více potlačují ve prospěch muslimských kolonizátorů.

Média dnes a denně lžou a překrucují skutečnost, pomlouvají a dehonestují nositele z jejich pohledu nesprávného názoru.

Na to je jediná odpověď – stávající elity je třeba vyměnit. Je třeba demokracii s plnou odpovědností všech, kdo veřejně ovlivňují životy svých spoluobčanů.

Politici se zaštitují demokracií, ale v jejím jménu demokracii pošlapávají a omezují svobody a práva občanů. My říkáme, že jediné řešení je naopak více svobody, práv a pravomocí pro občany, protože jen tak se lze ubránit stranické nebo islámské totalitě.

Jsme ve válečném stavu. Islámský stát vyhlásil válku všem zemím Evropské unie. Islámští žoldáci Evropany vraždí přímo v evropských městech. Nevraždí politiky a ti snad z vděku dělají, že tu žádná válka není. Jejich slepota je zločin, který má konkrétní oběti.

Islamisté a jejich spojenci nám budou předhazovat evropskou solidaritu a křesťanské milosrdenství.

Ale ano, musíme být solidární, ale v prvé řadě s našimi vlastními nemohoucími a potřebnými občany.

V druhé řadě buďme solidární s těmi nejpotřebnějšími – nejpronásledovanější skupinou lidí na celé planetě jsou křesťané. Asi nikoho nepřekvapí, že těmi, kdo je vraždí, mučí a zotročují, jsou muslimové. Pojďme, pokud to bude v našich silách, pomáhat jim – křesťanům v jejich zemích, protože jsou tam nejpotřebnější a jejich přátelství a vděčnost bude bezesporu upřímná.

Nejsme tak bohatí, abychom uživili všechny chudé tohoto světa,  ale nejsme tak chudí, abychom důstojně neuživili své rodiče a prarodiče. A řekněme si na rovinu, že jsme v čase, kdy by naše republika neměla znát pojem nechtěné dítě, jelikož každé dítě, které se narodí slušným a řádným rodičům, je nadějí na to, že náš národ, naše země a naše kultura, přežije islámskou invazi. Stát v podpoře rodin s dětmi dlouhodobě zcela selhává. Přitom to, co stát přidá potřebným, pracovitým, slušným a bezúhonným rodinám, může bez ostychu sebrat všem, kdo na státu parazitují.

Vážení spoluobčané, jsme Evropané, jsme Češi, Moravané nebo třeba Slezané. Vyrostli jsme v české zemi, kterou vybudovali naši předkové. Nestyďme se za to. To není ostuda být hrdý na svůj národ a hájit svoji zemi a její kulturu. Odmítněme se rozplynout v bezpohlavní konzumní multikultuře.

Přeji Vám všem i naší zemi, aby ten letošní rok byl konečně rokem, kdy bude skutečně vítězit slušnost a poctivost. K tomu nám dopomáhej naše občanská statečnost a angažovanost.

Vím, je to sen. Ale stojí za to se o něj den co den prát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tvorba webových stránek: Webklient