Chemtrails

Chemtrails

Chemtrails. Mluví se o tom dlouho, tak jako o spoustě jiných věcí. Máme však tolik informací, které se na nás valí ze všech stran, že žádná negativa nechceme slyšet. Chceme žít alespoň trochu v klidu a pohodě. Je to pochopitelné, život ubíhá.

A tak se obelháváme.

Říkáme si, že to není tak horký, nebo s tím se stejně nedá nic dělat.

Tak co s tím já zmůžu…

apod.

Naše netečnost nás pomalu zabíjí, zabíjí i naše děti.

Dá se s tím něco dělat?

Co myslíte?

Odkaz: Chemtrails jsou skutečností

Tentokrát tu zprávu máme ze Švýcarska, chemtrails jsou skutečností.

Výsledky zkoumání dešťové vody ve Švýcarsku přinesly alarmující hodnoty v dešťové vodě v podobě velkého množství hliníku a barya.

Další šetření je z Německa, výskyt sloučeniny barya, stroncia a hliníku, který se tedy nachází po celém státě, jak ve městě, tak i v přírodní rezervaci.

Poručíme větru dešti. Vedlejší účinek nemoc a smrt.

Tráví nás jako krysy

V tom případě nám léky proti alergii moc nepomohou. Všechny léky na útlum příznaků různých nemocí, na útlum toho, co do nás cpou horem spodem. Musíme být nemocní, aby se točila ekonomika v odvětví farmacie. Aby v něm teklo co nejvíce peněz. Ono se nám po lécích trošku uleví, ale ne zas moc.

Zkusme se podívat na odkazy, zda je to reálné. Sledujme výpověď a svědectví o instalaci zařízení do letadel.

Odkaz: Instalace do letadel

Jako loutky

Přečtěme si také, jak se to vlastně dělá a jaký to má na nás vliv. Jak nás chemikálie ovlivňují, ovládají a jak pomocí nich tahají za nitky. Imunní rozhodně nejsme. Časem zdegenerujeme a budou z nás slintající paka.

Pravidelně děláme detoxikační kůry, dáváme si pozor na to, co jíme, to ale nestačí. Je ale pravda, že pokud se na to zaměříme, zaznamenáme na sobě změnu. Na Chemitrails ale nevyzrajeme.

Odkaz: Umění ovládat

Odkaz: A je to opravdu všude

Píší se petice. Bohužel víme jak je to s otevřenými dopisy a peticemi. Nikdo tam nahoře nás dole neslyší. Zametá se vše pod koberce, trvale, opakovaně a důkladně.

A co na to FBI

Nevím, zda to je svědomí, ale občas se pustí nějaká informace ven. Zejména lidé v penzi většinou něco prozradí, o tom je další zde uvedený odkaz na článek a video. Ale i to je pochopitelné, máte-li rodinu a děti, držíte pusu. Máte strach.

Proto je tak těžké vždy soudit minulost a ukazovat třeba na spolupracovníky STB a kolaboranty. Nikdo z nás neví, kdo koho přitlačil ke zdi a jak. Také nevíme, jak bychom reagovali my. Už nepoznáme původy, příčiny a důvody. Kdo byl do seznamů zapsaný, aniž by o tom věděl.

Není to obhajoba, jen další úhel pohledu. Navíc historie je psaná vítězi. A ne každý vítěz vyhrál čistě, že. Také se vše překrucuje, přepisuje a upravuje.

Odkaz: FBI občas něco pustí

Tyto sloučeniny jsou podstatnou součástí našeho vzduchu. Všichni tyto kovy nefiltrované dýcháme. Rostou alergie, neurologická onemocnění jako Alzheimrova nemoc, autismus, poruchy soustředění.

Věřte, nevěřte

Ve finále je jedno, zda se tam opravdu objevují tímto způsobem. Jsou ale zde a my kvůli nim pomalu a bolestně umíráme. S ponurými náladami a depresemi. S nemocemi. S rakovinou. S pocitem selhání.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient