Dům sexu.cz

Toužíte-li dodat Vašemu životu konečně trochu vzrušení, vymanit se ze všedních dnů a dodat Vašemu vztahu další dávku intimity, navštivte z pohodlí Vašeho domova internetový obchod Dům sexu. cz  Vše, co si vyberete, Vám bude zasláno v diskrétním balení buď na Vaši adresu nebo na pobočku Zásilkovny.

Naprosto v klidu a diskrétně si prohlédněte doplňky, pomůcky a hračky pro zpříjemnění Vašich intimních chvil. Nezapomeňte na to, že nejen děti, ale i Vy máte právo si hrát. Každá pěkná chvilka v životě se počítá, tak na nic nečekejte a jděte do toho právě teď. Neztrácejte čas, žít se má na plno.

Pokud jste stydliví, začněte zlehka. Nebojte se Vaše něžné chvilky změnit v tom správném okamžiku. Sladkou vášeň na počátku nechte rozvinout pomocíWhite Chocolate a Vanilla Bodypainting  Olej s vůní bílé čokolády a vanilky je určený pro malování na tělo. Dají se s ním dělat opravdová kouzla, ať už drží štětec v ruce žena, nebo muž.

Zvolte třeba rafinovanou Bondage, ve tvaru květiny Tato nevinná ozdoba se může v nestřeženém okamžiku změnit nejen v šátek přes oči, kdy dáte šanci zesílit všem ostatním smyslům vnímání, ale zejména v rafinovanou bondáž. Máte-li odvahu, zvolte na bondáž klidně pásky či lana, naleznete zde i pouta v různých provedeních. Vaše milostná touha po nevšedním milování bude v mžiku naplněna.

Vyzkoušejte třeba důtky či bičíky. Třeba ten s třásněmi a se semišovou úpravou v černo- stříbrném provedení Fifty Shades of Grey – bič Please Sir Rafinovaná pomůcka je vhodná pro úplné začátečníky i pro milovníky vzrušující troufalosti. Vnese do Vaší ložnice odvahu a smělost, zapojte svou fantazii, v momentu překvapení sveďte svého partnera.

Zapojte svou fantazii, a dejte Vašim milostným hrátkám pomocí erotických pomůcek úplně jiný rozměr. Dopřejte si změnu a překvapte svého partnera nebo partnerku novinkou a znásobte Váš intenzivní požitek z milování. Vybírejte z široké nabídky erotických pomůcek pro zkvalitnění intimního života.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *