Na konci trávicího traktu

Na konci trávicího traktu

Ať to sleduji, jak to sleduji, mám stále stejný pocit. Naše vláda nás má naprosto u… Mám-li být slušná alespoň v nějakých mezích, řekněme, že nás má na konci trávicího traktu.

Tak nějak nevím, na co se mám orientovat dřív. Zda na případ uniklé informace o tom, kolik jsme zaplatili za naše dvě výletnice v Pákistánu,

viz odkaz ODS: Stropnický by měl skončit,ohrožuje bezpečnost českých občanů

což by ještě nebylo asi tak hrozné, kdybychom pak nevyměnili pět Čechů, za v České republice v Praze zadržovaného Libanonce Alího Fajáda do Spojených států… A když už jsme to tedy udělali, nemělo to zřejmě uniknout na veřejnost.

K tomuto případu jsem již článek napsala, kladu zde otázky na téma, za kolik a zda vůbec…

Viz. odkaz na můj článek  Za jakou cenu

Pominu-li všechny ,,debilní“ okolnosti, promiňte mi ten výraz, ale ta situace je fakt podělaná ze všech stran a totálně nerozluštitelná, stále si myslím, že stát se má o ,,své“ lidi postarat vždy a dostat je domů za každou cenu. Od toho tu je.  

O tom, že pokud by to byly vaše dcery, dali byste všechny prachy světa za to dostat je domů, tam píšu taky. Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Pokud jde o mě, kámen do ruky bych nebrala. Chybovat je lidské a i já jsem jen člověk a pár věcí v životě jsem si totálně podělala. Dokážu si to přiznat.

A když už jsme tedy u toho, zdůrazňuji zde ,o své lidi“. Po zhlédnutí dnešních TV novin a vyslechnutí výroků pana Kalouska a jemu přicmrndujících spoluposlanců, ať už z jeho strany či z opozice, se opravdu utvrzuji o tom, že jsme jim jako národ totálně ukradení.

Můžeme psát na sociální sítě, můžeme psát petice, můžeme i demonstrovat a oni na nás budou z vysoka… Je jim totálně jedno, co s námi bude. Jsou přespříliš zaneprázdnění bojem o vlastní koryta, poslanecká křesla a sílu moci.

Politika je špinavá, jde v ní jen o moc a peníze. Někdo to na nás hraje líp a jiný hůř, ale komedianti soutěžící o sošku Oscara jsou úplně všichni do jednoho.

Demonstrace

Pokud se dostáváme k silným slovům jako je demonstrace, další dva články hovoří za vše.

Viz. odkaz Muž v hnědé bundě patří k policii. Za perfektní zásah bude pochválen!

Celá akce na mě vrhá stejný pocit jako celá slavná Sametová revoluce v roce 1989. Vše bylo předem připraveno a nachystáno, tehdejší režim už byl naprosto neudržitelný a my si od té doby společně nalháváme, že se nám povedlo udělat převrat.

Tohle je stejný případ, jenže tak trošku v menším a odfláknutý. Pokud si článek přečtete, je vám jasné, že z nás dělá blbce policie, vláda a všechna média. A je jenom na nás, jak dlouho jim to budeme žrát z ruky a co s tím uděláme.

Můj zde projevený názor zřejmě není až tak ojedinělý.

Viz. další odkaz na článek Neuvěřitelné se opět stalo skutečným: Policejní provokace jako z listopadu 1989 tragicky selhaly

Myslím, že slov je v něm dost a není třeba to až tak komentovat.

Prostě to nechceme

Otevřu zde opět další téma, které vždy pod těmi komediantskými hrami všech výše jmenovaných zúčastněných, jež z nás dělají loutky, prostě unikne a je odsunuto do pozadí.

Jde o to, že my Češi ve velké míře nechceme, aby se sem hnala vlna imigrantů.

Teď je totálně jedno, co si o tom myslím já a co si o tom myslíte vy, co to čtete.

Všechny protesty tomu nasvědčují.

Vládě je to ale opravdu totálně volné a dál si hraje svoje hry a tváří se, že se jí to netýká.

Babiš řízeně likviduje malé firmy a řeší registrační pokladny, aby se napakoval na malých živnostnících a mohl ještě více vydělávat a otázka imigrantů je mu volná jako kalhoty, ale zřejmě ne jeho, protože všichni poslanci jsou takový chudáci, že nám tam v té naší vládě kynou jako knedlíky.

Píšu na toto téma v článku Řízená likvidace malých firem, tak se nebudu opakovat.

Sobotka nám předvádí divadýlko veřejně nejen na demonstracích, a zřejmě si tak vyřizuje účty s prezidentem Zemanem. Mohla bych je zde brát jednoho po druhém, ale bylo by to házení perel sviním, totálně zabitý čas.

Mám ale opravdu velmi silný pocit, že nyní jde mnohem o víc než v listopadu 1989. Tehdy jsme rozprodali fabriky a majetky cizincům a nic nám nezůstalo a rozkradlo se, co se dalo, ale nešlo nám o naše životy a životy našich dětí. Nešlo nám o těžce nabitou svobodu a aspoň nějakou životní úroveň, kterou nyní můžeme ztratit ve vteřině.

S náboženským fanatismem se bojovat po dobrém nedá. Nebudu to opět rozpitvávat. Všichni z vás mají FB a sledují kolující otřesná videa a zprávy na internetu. Pokud si po jejich zhlédnutí ještě někdo myslí, že nám nejde o krk, měl by ze sebou něco začít dělat.

Naší vládě jsme na konci trávicího traktu. Je jenom na nás, co s tím uděláme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *