Léčebné účinky vody a děsivé údaje o lécích na předpis

 

Léčebné účinky vody a děsivé údaje o lécích na předpis 

Zapomínáme na naše kořeny. Na jednoduchost. Pátráme v neznámých vodách vědeckých výzkumů a ve vodě známé, čisté a pramenité hledat nechceme. Opět je tu známá jednoduchost. Léčebný účinek vody.

Farmaceuticky průmysl preferuje používání antihistaminik v lécích proti bolesti. Histamin je nervový mediátor, který je odpovědný za regulaci vody a řízení sucha v těle. Pokud se objeví bolest, je to známka dehydratace. Tam, kde se dehydratace právě usadila, cítíte bolest.

Jak říkám, velmi jednoduché.

Kde najdete antihismatika?

V antidepresivech, v lécích proti bolest a v ostatních lécích přímo i nepřímo.

Jedním z průkopníků této teorie a zdaleka ne jediným je autor knihy Water for Health, For Healing, For Life, Dr. Batmanghelidjem. Je také zakladatelem National Association for Honesty in Medicíně – Národní asociace pro čestnost v medicíně a autorem knihy Your Body’s Many Cries For Water – Mnohá volání vašeho těla po vodě.

Dalším mýtem, který je již dlouhou dobu předmětem diskusí, je škodlivost cholesterolu. O tom Dr. Batmanghelidjem tvrdí:

,,Existence celého farmaceutického průmyslu je založena na předkládání nepravdivých vědeckých závěrů a na jejich propagaci. Vtloukají je do mysli důvěřivých lidí, kteří nejsou zvědaví, proč tomu tak je. Dalším klamným závěrem je otázka cholesterolu. Cholesterol je jedním z nejdůležitějších prvků pro přežití lidského těla. Když začne tělo produkovat více cholesterolu, má k tomu důvod. Tímto důvodem rozhodně není blokovat srdeční tepny“. 

Cholesterol je další přirozený prvek zachraňující lidské životy. Opět jsme u překyselení organismu. Cholesterol tělo brání. Impulzivní lékaři si ale špatně jeho činnost vyložili. Když je něčeho moc, je třeba to snížit, a když je něčeho málo, je třeba to zvýšit. Nikdo z nich se ale asi nezeptal proč je cholesterolu málo či moc?

Znovu jsme u peněz a průmyslu zvaného farmacie. Statiny, tedy léky na snížení hladiny cholesterolu, ve skutečnosti způsobují amnézii. Tato zpráva byla zveřejněna vynikajícím lékařem u letectva a výzkumníkem v NASA. Jedná se o jeho vlastní zkušenost. Nežádoucími  účinky jsou extrémní bolestí svalů a amnézie.

Další studie prokazuje, že borůvky obsahují fytoživiny, které prokazatelně snižují hladinu takzvaného mastného cholesterolu LDL silněji než statiny.

Pátrejte po všech potravinách, kterým se dnes říká Superpotraviny.

Nejedná se o nic jiného než o jednoduché, nijak neupravené plody a semínka z přírody. Ať už rostou tady či v jiných zemích, jejich zázrak je v tom, že nejsou tepelně ani chemicky upravované, narvané chemií, konzervanty a podobnými hnusy.

Zázrak jménem voda

Sportovní energetické hydratační drinky obsahují cukr, pokud trpíte hypoglykémií, nebo máte náběh na cukrovku, raději se jim prostě vyhněte. Vodu nic nenahradí. Sekrece inzulínu vyvolá pocit většího hladu a vede k přejídání. 

V těle jsou dva druhy vody, ta použitá, zpracovaná voda, která není vhodná pro správnou funkci orgánů. Pro nové přirozené funkce tělo potřebuje novou a čistou vodu.

Nápoje obsahující cukr nebo kofein spouští v těle svůj vlastní chemický program. Účel potřeby vody záporně ovlivňují a zamezují přirozeným procesům. Alkohol zase zastavuje nouzové systémy přívodu vody do důležitých buněk, například mozkových.

Tady je na scéně osmóza:

,,V procesu reverzní osmózy vaše tělo filtruje a vstřikuje vodu do buněk. A k tomu musí zvýšit krevní tlak, aby mohlo překonat osmoticky tah vody ven z buněk, a opětovně vstříknou vodu do buněk. To je důvod, proč se u nás při dehydrataci objevuje vysoký krevní tlak. Tento proces reverzní osmózy je zastaven alkoholem. Alkohol zastavuje filtrační systém“.

Léky na předpis

Léčiva, tak, jak je dodává moderní medicína, jsou třetí nejčastější příčinou úmrtí.

,,Prokazatelné údaje o lécích na předpis, používaných v souladu s pokyny lékařů, zabíjí více než 106.000 lidí a 2 milióny lidí jsou z nich více nemocní, než před jejich užitím. Další skupina umírá na špatné a chybné recepty. Takže asi 250.000 lidí zemře na problémy souvisejícími s léky a léčivy. To v zemi dělá z užívání léků zabijáka číslo tři – chráněného a licencovaného vraha. Srdeční onemocnění zabíjí asi 700 nebo 800.000, rakovina zabíjí asi 500.000, léky zabíjí 250.000 lidí“.

Dr. Batmanghelidjem uvádí, že většina léků zakrývá příznaky a komplikace dehydratace. Symptomy a příznaky, kdy mozek vnímá dehydrataci a únavu během dne, nebo hned ráno, když chcete vstát z postele a jste unavení, jsou známkou dehydratace.

Dále sem patří hněv, rychlé a prudké reakce a deprese.

Programem pro zvládání sucha jsou alergie, hypertenze, diabetes a onemocnění imunitního systému.

Autor knihy v článku také uvádí, že měl tu čest a privilegium, kdy byl vybrán jako jeden z rezidentních lékařů a byl jedním z posledních studentů Sira Alexandera Fleminga, objevitele penicilinu.

Jeho tvrzení jsou tedy podložena letitými zkušenostmi, studiem medicíny a výzkumem. 

Odkaz na rozhovor:
O vodě jinak

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *