To co nazýváme historie

To co nazýváme historie

Neustále se ve škole něco učíme. Vytvořili jsme si spoustu teorií, o kterých se domníváme, že jsou pravdivé. Učíme se to navzdory tisícům objevů, které je naprosto vyvracejí. Nedokážeme si je vysvětlit, tak se o nich moc nezmiňujeme. Nezapadají nám do naučené historie, do teorií, které jsme tak nějak přijali jako fakt.

Já si myslím, že víme totální houby. To co se učíme, mi připadá mnohdy scestné. Nesouhlasím ani s tím, že se mají dostávat známky z naučení se něčeho, čemu vlastně třeba ani nevěřím. Bohužel to je tak jediné, co s tím můžu dělat.

Myslím, že před námi zde bylo již mnoho vyspělých civilizací a vesměs všichni dojeli na to, na co dojedeme na konec my. Vzdálíme se od přírody a zabije nás vlastní technologie a pokrok. Zničíme a znečistíme si planetu a nebude tu k žití. Nebo se pobijeme navzájem kvůli žabomyším válkám, které v tu chvíli připadají zúčastněným stranám k smrti důležité. Nebo už se na to jak zde s dary přírody neurvale zacházíme, nebude moci dívat matka země a zatočí s námi ona.

Na internetu podobných videí najdete spoustu. Dám sem jedno video a článek jako příklad.

VIDEO: Bylo objeveno 150 tisíc let staré potrubí pod čínskou pyramidou. Jak je to možné?

Trubky vedoucí pod pyramidou jsou jednou z dalších záhad starověkého světa. V pyramidě na vrcholku hory Baigong v Qinghai provincii v oblasti severozápadní Číny. Hroutící se pyramida má trojúhelníkové vchody po všech stranách, ale s postupem času se dva z nich propadly a jsou v současné době nedostupné.

Pod pyramidou byl nalezen železný šrot, trubky s průměrem až 1,5 stopy až po ty nejtenčí, které jsou úzké jako párátko, které snad ani neumíme vyrobit my dnes. Jsou jich zde desítky, spuštěných do hory a nikdo neví, kam vedou. Možná rozváděly vodu po pyramidě, protože množství železných trubek bylo nalezeno i u nedalekého jezera Toson. Některé z těchto trubek jsou pod hladinou a některé nad ní.

Opět nevíme, jak se tam dostaly, k čemu sloužily, jak je vůbec mohli vyrobit a opět se domníváme a opět vytváříme teorie. Opět taky víme, že toto se v učebnicích historie neobjeví.

Pekingský Geologický ústav pomocí přístroje zvaného termoluminiscenční prozkoumal potrubí a domnívá se, že potrubí bylo postaveno před více než 150 000 lety. Veškeré sloučeniny ani nedokážeme určit.

Objevují se i teorie, že se nemuselo jednat o lidskou civilizaci…Domníváme se ale nejvíc ze všeho, že národy zde žijící byly primitivní… z čeho to pořád soudíme? Máme již tisíce nálezů, které jsou vysoce dokonalé a předčí i naše dnešní teorie a stále se sobecky pasujeme na ty nejlepší z nejlepších a nejvyspělejších.

1 názor na “To co nazýváme historie”

  1. Pingback: To co nazýváme historie – "Nestačím se divit...

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient