Jak se žije s očkováním?

Jak se žije s očkováním?

V dnešní době přehlcené informacemi máme někdy pocit, že je lépe nevědět a nevnímat. To se dá ale praktikovat pouze do té míry, než jde o vaše životy a životy vašich dětí. Někdy mi tato témata ani nedají spát. Pokládám si otázky, zda jsem opravdu měla nechat očkovat, i když se v dřívější době ještě volba odmítnutí ani nenabízela, a přemýšlím, co s čím souvisí… Které příznaky mohlo vyvolat třeba očkování…Někdy dostávám až chvilky panického strachu, jestli jsem opravdu v některých případech neměla říci ne…

Je to sporné. Vezmeme-li v úvahu některé epidemie a nemoci, které se očkováním podařilo zastavit. Je těžké být jednoznačně proti. U některých očkování říkám očkovat. Spíše mě ale zaráží to nové množství vznikajících vakcín, které houfně pronikají na trh jako houby po dešti.

Jak dlouho se testují a na kom? Na kolika jedincích? Je to dostatečné? A za jak dlouho jsou uvedeny na trh? Kdo je schvaluje? Za jakých podmínek?

Být tedy pro anebo proti?


V souvislost s vakcinací a rozdílnými názory vám předkládám pár odkazů na články a videa, která asi stojí za to vidět a podívat se na očkovací vakcíny z jiných úhlů pohledu.

První je o vedlejších účincích očkování vakcínou Gardasil a následném postoji dánských veřejných institucí k tomuto problému. Jak se zde i píše, je možno přirovnat k strkání hlavy do písku či hraní si na hloupé a slepé. I v případě, že se třeba u nás nepoužívá, v čem jsou ty ostatní vakcíny jiné? Jak moc se liší?

Odkaz na VIDEO: Očkované děvčata: Dokument dánské TV2


Někdy mě po zhlédnutí podobných videí úplně přejde humor a chuť se k tomu vyjadřovat. Nechám tedy na vás, jak dostatečně průkazné se toto video zdá právě vám. Není jediné. Po internetu jich koluje spousta.

Že nejsem sama, kdo si tuto otázku pokládá, je víc jak zřejmé. Například o tom pojednává pátrání otce a matky, kteří se bojí o svou dceru stejně tak, jako se bojím já a jako se možná bojíte i vy. O tom co si lidé sami dovedou zjistit třeba o účinnosti hliníku na náš organismus v případě, že se jim vakcína nezdá, se můžete zde dočíst. Úhel pohledu očima rodiče pátrajícího na vlastní pěst se mi zdá opravdu zajímavý, proto sem vkládám další odkaz.

Odkaz na článek: Očkování jako manipulativní ideologie

očkování3
Aby veškeré informace byly tak nějak ucelené, hledala jsem další informace.

Mnoho lékařů a zdravotníků se opravdu nenechá očkovat a neočkují ani své děti. Víte proč?

Protože vědí, že u vakcín není prokázaná bezpečnost ani účinnost. Také je jim známo, že vakcíny obsahují nebezpečné substance a způsobují vážné zdravotní potíže. Ošetřují pacienty trpící vážnými vedlejšími účinky po očkování.

Kolik je opravdu těchto lékařů? Do jaké míry je toto tvrzení pravdou se opět nedá objektivně zjistit.

To, že farmaceutický průmysl na lécích a také vakcínách vydělává je fakt, který se nedá popřít. Ten kdo si vyzkoušel místo polykání prášků zalézt na 3 dny do postele pouze s čajem a citronem, a ono to překvapivě zabralo možná lépe a rychleji, o tom už nyní asi ví taky své. Ve všech případech to ale neplatí. A v případě vakcín je to milion důvodů pro a proti s během na dlouhou trať a rozhodnutím v nedohlednu.

Víte co vakcíny obsahují?

–  vakcíny jsou připravovány přímo z virů a bakterií získaných z buněčných kultur zvířat

–  v očkovacích látkách proti chřipce, se dosud používá neurotoxická rtuť

–  stopová množství tohoto jedu zůstávají i v několika dalších vakcínách

–  vakcíny obsahují oxidy hliníku, jedy které způsobující degeneraci kostí, kostní dřeně i mozku

–   obsahují tělesné buňky z opic, psích ledvin, kuřat, krav i lidí

–   obsahují známý karcinogen formaldehyd známý jako balzamovací tekutina

–   polysorbát 80, známý vyvoláváním neplodnosti u samic a testikulární atrofie u myších samců

–  ve vakcínách proti MMR, planým neštovicím a herpes se ve velkých množstvích nachází želatina z prasat a krav, známá jako příčina anafylaktické reakce

–  známým původcem poruch metabolizmu, například cukrovky, záchvatů a dalších neurologických poruch je L-Glutaman sodný monohydrát označovaný jako E 621 obsažený v inhalovaných chřipkových vakcínách

Více si přečtěte v následujícím článku. Je plný dalších odkazů. Je na vás, kolik si z nich budete chtít přečíst.

Odkaz na článek: Celá pravda o očkování

očkování4
Někdy se také o očkování píše v souvislosti s omezováním osobní svobody občanů. O hrozících pokutách týkajících se neočkovaných dětí se mluví také hojně. Tady ale vidím trochu nedomyšlená rozhodnutí. Pokud tedy mají rodiče právo volby, jejich děti přece nemohou trpět za to, že nejsou očkované. Nesmí být pak odmítány na táborech, školách v přírodě a podobných akcích. To pak celé postrádá smysl a dostává se to do situace postavené na hlavu. Následné pokutování organizátorů akcí nebo lékařů je také v tomto případě nesmyslné.

Tak buď bude právo volby a pak žádné pokuty a omezení kam dítě může či ne.

Anebo povinně očkovat a pak tedy můžeme dávat pokuty a omezení.

Odkaz na článek: Očkování jako záminka pro další omezování svobody občanů

očkování2
Na druhé straně je tu ale třeba vyjádření lékařky, která má obrovskou zkušenost a vyjadřuje se ve svém článku naprosto jasně. Má také dětské pacienty, jejichž matky odmítly očkování. A jak to dopadlo, si můžete přečíst zde.

Odkaz na článek: Lékařka to nevydržela a napsala pravdu na téma vakcín. Silné!

očkování
Pokud se máte rozhodovat, zda ano či ne, zda tedy očkovat či neočkovat, měli byste vědět, co přesně zvažujete. Znát i jiné úhly pohledu, než jsou nám hojně předkládány. Důvody proč očkovat, jsou popsány všude. Důvody proč ne, se spíše hledají. Je jich ale také čím dál víc. Nevím, zda slepě důvěřovat nebo stejně slepě nevěřit.

Také je asi nutné rozmýšlet, která očkování jsou opravdu nutná.

Zda důsledně pátrat, hledat další informace a na základě jich se teprve rozhodovat, jestli nás to tedy ještě více nezmate opravdu stále nevím. Rozhodnout se ale nakonec musíte sami a sami musíte i nést tu tíhu rozhodnutí a odpovědnosti. Nejste v tom sami, nesu ji také. A jak jsem již v úvodu napsala, toto téma se mě velmi dotýká a je protkáno silnou osobní zkušeností.

2 názory na “Jak se žije s očkováním?”

  1. Pingback: Světelný smog – "Nestačím se divit...

  2. Pingback: Jak se žije s očkováním? – "Nestačím se divit...

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient