Není ošklivých mužů

Není ošklivých mužů

„Není ošklivých žen. Jsou jen ženy, které nevědí, jak se učinit krásnými.“ Tenhle citát Coco Chanel nemusí platit jen pro ženy!

Naši muži jsou často obviňováni z toho, že jim chybí styl. Že splývají s davem. Že nemají smysl pro pěkné oblečení. Někteří si oblíbili jen černou, šedou a modrou – jiné barvy jako by ani neexistovaly. A jiní jako by se zapomněli v čase. Přitom koupit kvalitní pěkné a dobře padnoucí pánské oblečení už v dnešní době není žádný problém.

Nemusíte se již trmácet po obchodech, ztrácet čas, trpělivost a nervy. Prima kousky i celé outfity pořídíte z pohodlí domova. Prostě se posadíte před monitor a vaším hlavním úkolem je „jen“ vybrat toho správného dodavatele a to správné oblečení.

Existují internetové obchody, které již nyní nabízejí široký výběr nejen aktuální hity jarního a letního oblečení, ale váš vzhled doplní také o mnohdy zanedbávané módní doplňky – a především pánské boty. Sladit outfit s botami není výzva jen pro ženy.

A pánové, nebojte se experimentovat! Popusťte uzdu vlastní fantazii nebo se nechejte inspirovat vychytanými outfity v ulicích či přímo na zmíněných specializovaných serverech. Jaro mnohdy znamená nový začátek, proč nezačít právě nyní? Pánské jarní oblečení pro vás může znamenat startovní čáru, pánské letní oblečení pak příjemné pokračování ve vaší proměně „šedých myšáků v krásné labuťáky“.

Každý muž se v dnešní době může dobře obléci. Při výběru myslete nejen na to, co je in, ale i na to, jací jste, co vám sluší a rozhodně raději investujte do oblečení, které vám padne. Nikdy se nenuťte do něčeho, co vám nesedí. Přihlédněte k typu svojí postavy a snažte se najít značky, které vám budou sedět. Často se stává, že v některých značkách si vyberete téměř vždy – stačí objevit tu pravou. Dobré oblečení vám totiž dodá nejen na přitažlivosti, ale zvedne vám i sebevědomí. A to není nikdy na škodu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient