Pocta andělským Zvonům a zvuku Tibetských mís

Pocta andělským Zvonům a zvuku Tibetských mís

V životě jsou i chvíle, které stojí za to. Je třeba je do svého života pozvat. Vyhledávat je a prokládat jimi dny poznamenané povinnostmi a starostmi. Čas nám nepatří, čas nemáme, čas si děláme. Budeme-li k němu přistupovat pokorou, umí nás odměnit i neskutečným zážitkem.

Když se síla zvuku a vibrací snoubí s láskou, vzniká neskutečná krása. Koncert Alexandry Hiermanové a Jaroslava Drábka byl víc než skvostný. Neskutečná akustika Sálu Milosrdných bratří podtrhla celkový zážitek. Pokud jste nedorazili tentokrát, příště si tuto událost nenechte ujít.

Zvuk zvonů miluji od malička. Jeho síla zvuku a neskutečných vibrací mě přitahuje jako magnet. Ať už se jedná o malé a nesmělé cinkání andělských zvonečků, zvonků i obrovských zvonů, či nadpozemský zvuk různých tvarů a velikostí ručně tepaných Tibetských mís, v neskutečné síle souhry mě to naplňuje láskou.

Mám pocit, že se vracím domů. Mizí všechny bolesti světa, neexistuje jediný problém a svět, kterému jindy nerozumím, dostává obrovský smysl a řád. Každá buňka mého těla souzní v neskutečném klidu a pohodě. Celé hodiny bych vydržela naslouchat zvukům těchto nástrojů, vnímat vibrace prostupující hluboko dovnitř.

Když se plně ponoříte do zvuků, cítíte proudy, které vás hladí, prochází kolem i skrze vás, vnímáte každičký i neznatelný tón a nepatrnou vibraci. Koncert byl neskutečným zážitkem a rajskou hudbou pro mou bolavou duši. Ta se cítí s vámi neskutečně krásně, rozumí každému vašemu tónu a vyslanému poselství. Kéž by doletělo ke všem duším světa, rozeznělo každé srdce neskutečnou láskou a v každém pak zavládl mír.

Vnímejme svět v souvislostech. Vnímejte jeho krásu a hltejte jeho zázraky. Nenechte svůj život ve víru stresu a starostí. Meditujte třeba za zvuku Zvonů a Tibetských mís. Učte se porozumět jeden druhému. Běžte si vstříc a pomáhejte jeden druhému. Učte se vzájemné pomoci a toleranci. Proměna paprsku času ve světlo, lásku a zvuk totiž stojí za to. A za to vám milá Sašo a Jardo patří můj srdečný dík.

 

1 názor na “Pocta andělským Zvonům a zvuku Tibetských mís”

  1. Pingback: Zbytečné protesty, uprchlíkům se zde nelíbí – "Nestačím se divit...

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient