Rakovina není nemoc

Rakovina není nemoc

O této zdánlivé chorobě, za jakou ji pokládáme, se napsalo hodně. Má mnoho příznivců v léčení v oblasti chemoterapií. Ale také v mnohých alternativách.

Jeden z posledních průzkumů, nebo chcete-li, teorií hovoří to tom, že:

,,Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení a toxicity tělesných tekutin a tkání“.

„Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života.“

Takže následek toho jak a co jíme, dýcháme, pijeme a jak žijeme. Je to stále dokola. Ale když ona nám ta chemie tak chutná… podporuje naše chuťové buňky a nutí nás jíst ty hnusy čím dál víc a činí nás na nich závislými.

Trocha všudy přítomného strachu a stresu a je tu další fenomén, který je třeba drasticky zlikvidovat.

O tom jak je účinná léčba této ,,nemoci“ si přečtěte v článku, který jsem zde publikovala nedávno: S chemoterapií nebo bez ní je podložen v něm vypsanými výzkumy a jmény, spolu s jasným počtem sledovaných lidí.

Vidím to i tady na blogu, jakmile se máme hrabat v uniklých Sobotkových emailech a jsme fascinovaní hrabáním v odpadcích cizího soukromí, čteme to do zblbnutí. Nic s tím sice neuděláme, ale je to senzace a je na koho ukazovat. Ten je stále ve vládě a bude tam i nadále, nemyslíte? 

Máme-li ale ovlivnit náš lidský život, a starat se o své zdraví, utíkáme před tím a odsouváme to do pozadí. 

Proč se tak nemáme rádi? Proč nám na nás tak nezáleží? Kdo nám vymyl pud sebezáchovy a mozky z hlavy? 

Jak to tedy s rakovinou funguje? 

Za podmínek dysfunkce imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Je-li tedy naplněno vším tím sajrajtem, který zkonzumujeme a patřičně toxikováno a překyseleno, pro svou ochranu velmi moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny do jednoho místa a následně je obaluje oslabenou super-kyselou tkání, zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby tak zabránilo jejich dalšímu šíření. Je to důvtipné řešení a majiteli daného těla prodlouží život.

Tento přirozený život prodlužující proces nazýváme „choroba“ a uzamčeným toxickým kontejnerům s jedy „tumory“. 

Sdělovací prostředky a všudypřítomný farmaceutický business pracuje skvěle. Masíruje nás naprosto famózně a skvěle se mu to daří. Probouzí v nás strach, a když se bojíme, je to dobře. Kapou z toho peníze. Zmocňuje se nás panika v momentě, kdy slyšíme tuto diagnózu. 

R
Opět si projeďte internet a zeptejte se lidí, jak pomocí vyloučení všech ,,blivajzů“ ze stravy a důslednou dietou a kupováním ovoce a zeleniny z farmářských trhů přemohli zákeřný tumor. Prostě a jednoduše pročistili, odkyselili a detoxikovali tělo.

Na toto vždy slyšíme jedinou odpověď: ,,To je tak jednoduché, že to nemůže fungovat“.

Ono je to především levné a žádný velký farmaceutický business se kolem toho netočí.

Jakmile totiž zdánlivou léčbou narušíme obal tumoru, začnou se toxiny uvolňovat do těla a pak začne ten pravý tanec. Hurá křičí metastázy a množí se jak houby po dešti.

Tuto teorii dokládá i léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně. Prostě a jednoduše odkyselí organismus jedlou sodou, tedy přesněji práškem do pečiva, smíchaným s javorovým sirupem.

Lze opravdu rakovinu vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem?

Očividně asi ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena.

„Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“

Opět je to jednoduché až k pláči, že? Rakovinové buňky milují cukr!

R2
,,Prostá léčba pomocí zažívací sody s javorovým sirupem je účinná přírodní chemoterapie, velmi efektivně hubí rakovinné buňky a bez brutálních vedlejších účinků.  

Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody – hydrogenuhličitan sodný – NaHCO3 a javorového sirupu je efektivní léčbou všech druhů rakoviny. Směs se ohřeje, tím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza míří k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza“.

Můžete věřit a taky nemusíte. Je to další úhel pohledu. Informace. Ta jiná než ve většině médií. Žít zdravěji ještě nikomu neuškodilo, právě naopak. Nemáte co ztratit.

Překyselení organismu je špatné, alespoň to jsou ochotni lékaři připustit. Aspoň něco. Tak od toho bych se z dovolením odrazila a snažila se svůj organizmus nepřekyselovat. Nervát toxickými látkami. Ono to tedy jde těžko. Ale základem je jednoduchost.

Místo polotovarů farmářská bedýnka, místo tetrapaku a džusů z mrtvého koncentrátu, odšťavněné čerstvé ovoce a zelenina. Když tvaroh, tak od farmáře. Já vím, farmářské prodejny a nebudu je jmenovat, vše s nápisem bio prodávají za nekřesťanské peníze. Nemusíte je ale podporovat. Projeďte internet, na to ho všichni máme. Rozvoz bedýnek se dělá i ve městě. Dají se i dnes najít poctivci co nehnojí chemií. Ano kyselým dešťům nezabráníme, ale důležité je eliminovat na nejnižší možnou mez. Podporujte se navzájem, podporujte český trh. Dejte najíst sousedovi. Buďte hrdý národ a hrdí Češi.

Něco se vám nelíbí?

Tak bojujte aktivně. Na demonstrace naši ,,chlebodárci“ kašlou… Pokud jim ale jejich glutamanové éčkoidní konzervantové amarouny plné prapodivných zvýrazňovačů chuti nebude nikdo kupovat, můžou si je narvat do špic J

A hlavně se nebojte. Strach je malá smrt. Stres je prevít. Umřeme úplně všichni, takže strachovat se dopředu absolutně nemá smysl. Tuto obavu si jako vyřešenou, škrtněte jako první.

Odkaz: Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodou

Odkaz: Nemůžu tomu uvěřit…

2 thoughts on “Rakovina není nemoc

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *