Co my vlastně víme?

Co my vlastně víme?

Zamýšlíte se někdy nad tím, jak moc jme ovlivnění tím, co nám jiní řeknou? Tím, co se na nás hrne ze všech médií a co vůbec nemusí být pravda?

Nad tím, že je až moc nepravděpodobné, že bychom v tak obrovském vesmíru byli sami? 

Nemůžeme si být jistí ani tím, co se děje zde na Zemi. Kdo tahá za nitky a jaký nám podsune názor tak fantasticky podprahově a v tak masovém měřítku, že mu uvěříme, aniž bychom si uvědomili, že to může být úplně jinak?

A už se vám někdy stalo, že jste se nad nějakou ,,pravdou“ zamysleli a nedávala vám smysl? Stokrát opakovaná lež se stává pravdou. A to vede k zamyšlení, co my vlastně víme? 

Vědců z NASA už promlouvalo hodně, objevují se další a další, kteří občas nějakou informaci pustí. Další vědec NASA tvrdí: „Někdo jiný je již na Měsíci“

Náš svět je velmi podivný. To jak nás média ovládají je opravdu na pováženou. To, že nám instituce podobné těm z NASA neříkají vše je jasné a to, že nám neříkají pravdu je jasné dvojnásob. Možná k tomu mají pádný důvod. Možná je to ten, že takto v rukou drží moc. Možná i ten, že by vznikla panika. Že nám už napovídali tolik nesmyslů, že vyjít z pravdou ven, by nás ve většině porazilo.

,,Freedom of Information Act (FOIA), je federální zákon o svobodě informací, který umožňuje úplné nebo částečné zpřístupnění dosud nezveřejněných informací a dokumentů řízených vládou Spojených států.“

Záminka pod rouškou „národní bezpečnosti“ je perfektní výmluvou, která vypadá naprosto věrohodně. Perfektní prostředek, jak udržet informace před zraky lidí.

Díky odhalením WikiLeaks a Edwarda Snowdena, se problém stal naprosto bezedným. Například skutečnost, že vláda Spojených států každoročně klasifikuje tak 500 miliónů stran dokumentů. To je docela velké číslo, nemyslíte?

Měsíc

Několik zaměstnanců NASA už vyjevilo na veřejnosti řadu šokujících tvrzení, některé i o Měsíci. George Leonard, vědec fotografický analytik působící v NASA, získal oficiální fotografie NASA, získané misí Apollo, které byly nafoceny právě na Měsíci. Publikoval je ve své knize s názvem „Někdo jiný je na Měsíci“.

Bohužel jsou fotografie velmi malé, ale i tak ukazují detaily jejich původních originálů. V knize jsou publikovány i identifikační kódy fotografií, kvůli potvrzení původu. Bohužel to asi nestačí k tvrzení, že jsou opravdu skutečné.

Jeho tvrzení o skutečnostech, které byly na Měsíci zjištěny, ruku v ruce s jeho ověřeným pověřením NASA jsou fascinující.

 „Dámy a pánové, moje vláda a NASA, o které mnozí z nás ve Spojených státech říkají, že nikdy na nic neposkytne přímou odpověď, přistoupila k vymazání 40 cívek filmu z programu Apollo- let na Měsíc, let kolem Měsíce, přistání na Měsíci a astronauty na Měsíci. Jsou vymazány, prokristapána, 40 cívek filmů z těchto událostí. Teď hovoříme o několika tisících jednotlivých snímků, které byly pořízeny, a takzvané orgány došly k závěru, že veřejnost nemá právo je vidět. Oh, snímky byly „narušující,“ „společensky nepřijatelné,“ „politicky nepřijatelné.“ Opravdu jsem byl vzteklý. Jsem vysloužilý Command Sergeant Major. Nikdy jsem se s tím nesmířil.“ 

Citace patří muži jménem Bob Dean, a slova zazněla na konferenci v Evropě. Bob Dean je vysloužilý americký armádní Command Sergeant Major. Mimo jiné sloužil u Nejvyššího velitelství spojeneckých sil v Evropě – SHAPE. Zde působil jako zpravodajský analytik NATO.

Ruská vláda v nedávném čase vyzvala k mezinárodnímu vyšetřování amerického přistání na Měsíci.

Učinila tak v reakci právě na zmizení filmového materiálu z původního přistání na Měsíci v roce 1969.

Ruská vláda odkazuje na 400 kilogramů lunární horniny, která byla získána během několika misí v letech 1969 a 1972.

George Leopard tehdy přišel s argumentem, že NASA již věděla o mimozemské aktivitě na Měsíci. Snažila se však skrýt tuto informaci před širokou veřejností.

„Čtěte knihy, čtěte folklór, začněte chápat, co se skutečně stalo, protože není pochyb o tom, že jsme navštěvováni… Vesmír, ve kterém žijeme, je mnohem krásnější, vzrušující, komplexní a dalekosáhlejší, než jsme byli někdy schopni poznat až do tohoto okamžiku. Lidstvo je již dlouhou dobu zvědavé, zda jsme ve vesmíru sami. Ale jen v naší době máme skutečné důkazy. Ne, nejsme sami.“- Dr. Edgar Mitchell, Scd, NASA astronaut, šestý muž chodící po Měsíci.

Plazmový vědec Dr. John Brandenburg potvrdil jeho slova. Působil jako zástupce vedoucího mise Clementine na Měsíc. Ta byla mimo jiné i součástí společného kosmického projektu organizace Ballistic Missile Defence Organization – BMDO a NASA.

Díky této misi byla objevena voda na pólech Měsíce a to již v roce 1994.

„Byla to (Mise Clementine) a fotografická průzkumová mise, která měla v podstatě zkontrolovat, zda někdo buduje na Měsíci základny, o kterých jsme nevěděli. Rozšiřovali je?“

„Ze všech snímků, které jsem viděl z Měsíce, které ukazují možné stavby a struktury, nejpůsobivější je fotografie míli široké lineární struktury. Ta vypadá neomylně umělá, a je to něco, co by na Měsíci nemělo být. Jako někdo z vesmírného obranného společenství, dívám se na jakékoliv takové struktury na Měsíci s velkým znepokojením, protože to není naše a neexistuje způsob, jakým bychom byli schopni takovou věc vybudovat. To znamená, že tam nahoře někdo je.“

Můžete si dohledat mnoho výpovědí a videí, je jich na internetu plno. Důležité je i to, jak to vlastně cítíte.

Možná nás někdo předběhl, a proto osídlení měsíce již není možné. Mě se nezdálo moc reálné ani nutné nikdy. Stačilo by si neničit naši planetu.

Podle toho, jak se neurvale chováme k naší nádherné planetě. Jak ji ničíme odpadem, chemikáliemi, drancováním a ničením, vypalováním a kácením pralesů, které jsou plícemi naší planety, domovem nenahraditelných druhů rostlin a zvířat, i podle toho jak se netolerantně a bezohledně chováme často k sobě, bych se ani nedivila, kdyby se vyspělá společnost, která má takové možnosti, jako dostat se na měsíc ze své vzdálené planety, té naší vyhnula obloukem.

Je také možné, že s námi jiné civilizace komunikují již roky, ale je jen pár vyvolených, kteří to nepustí dál.

Možné je totiž úplně vše.

Existují jen taková omezení, která si sami určíme.

Nezaklepe-li stvoření z jiné planety na naše dveře, zřejmě se více nedozvíme. Nikdo nám ale nemůže vyhnat z hlavy to, co si myslet chceme.

Zde je video astronauta NASA Dr. Brian O’Learyho

Syfy UFO Documentary Government Secret Truth Exposed Aliens on the Moon Full HD 2015

 Další vědec NASA tvrdí: „Někdo jiný je již na Měsíci“

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient