Colours of Ostrava

Pláštěnka, pláštěnka, pláštěnka, zmoklá bunda, pláštěnka, pláštěnka… Asi tak by vypadal výstižný obraz z letošních Colours of Ostrava probíhajících ve dnech 14.-17. 7. 2016.

Deštivé počasí však návštěvníky tohoto festivalu nemohlo odradit od koncertů, přednášek a workshopů, které si i přes nepřízeň počasí užili.

Colours of Ostrava je hudební festival konající se v Ostravských Dolních Vítkovicích. Ve čtyřech dnech tu máte možnost vidět a hlavně slyšet spoustu kapel a zůčastnit se množství zajímavých přednášek. V celém rozlehlém areálu najdete plno stánků jak s jídlem a pitím, tak i s velmi zajímavým oblečením. Výjimkou nejsou ani různé ruční výrobky.

Tento festival je založen hlavně na alternativních kapelách a proto je zde i plno “zvláštních” lidí. Úžasná atmosféra je už s festivalem pevně spojena. Jsou to dny nabušené enargií, zpěvem, tancem a množstvím mladých lidí.

Vítány jsou samozřejmě všechny věkové skupiny, senioři mají dokonce na nedělní program vstup zdarma. Také děti do 140 cm nemusí vstupné platit. Celé Colours je zařízeno i pro vozíčkáře, kteŕí si mohou zdarma vyžádat asistenta.

Prostě každý si přijde na své. I proto jsou Colours of Ostrava tak hojně navštěvovány a to nejen návštěvníky z České republiky, ale i ze zahraničí.

Takže všechny, kteří mají rádi hudbu a zábavu už můžu pozvat na další Colours of Ostrava, které se bude konat ve dnech 19.-22. 7. 2017. Já sama už se těším na další skvělé zážitky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient