Plastická chirurgie

Plastická chirurgie

Stále více lidí se odhodlá definitivně nechat zmizet to, s čím na svém těle není spokojeno a svěří se do rukou plastického chirurga. Jak se nespálit a vybrat si správně?

První krok, výběr

Ještě než se vůbec někam osobně vypravíte, napoví vám mnohé internet. Seriózní instituce nemá co tajit. Naopak vás již prostřednictvím své prezentace ochotně seznámí jak s prostředím kliniky i s tím, které přístroje používá.

A ukáže vám personál, jenž se o vás bude celou dobu starat, a to rovněž v rámci dostatečné péče pooperační. I ta vám být zajištěna musí, včetně ochoty postavit se samozřejmě čelem též k možným komplikacím, jako je infekce. Ty rozhodně nejsou známkou zanedbání stavu pacienta, ale ve výjimečných případech přes veškerou snahu nastanou. Nápravné operace v ceně bývají, ale rozhodně není na škodu si vše nechat sepsat. V životopisech jednotlivých lékařů se ohlížejte především po patřičné atestaci a dostatečné praxi. V ČR dnes působí víc než sto padesát tisíc chirurgů věnujících se tomuto oboru, takže pečlivý výběr je nutností. Klinika musí pro provádění zákroků být registrovaná a čím více jich má ve své historii, tím přirozeně lépe.

Krok druhý, osobní návštěva

Hned doma si uděláte rovněž představu o tom, jaké zákroky provádí a kolik si na ně zhruba máte připravit. Přesnou cenu se musíte dozvědět ještě předtím, než se rozhodnete na vlastní operaci jít, řekne vám ji lékař na první konzultaci a je konečná. Je zcela nepřípustné ji potom měnit, zachovává-li plastická chirurgie zodpovědný přístup, uvědomuje si důležitost tohoto aspektu, takže co vám oznámí, to je závazné.

Finanční stránka věci by ovšem neměla být tím nejdůležitějším. A to ani pro lékaře, který vás může odmítnout operovat, pokud na vstupní schůzce zjistí, že máte od výsledku úkonu zcela nerealistická očekávání. Nesmí na vás nijak tlačit, ačkoli si můžete již teď kývnout, víte-li, že na plastiku jít chcete. Pokud si nejste stoprocentně jisti, pošle vás domů a nechá vás si vše v klidu ještě rozmyslet. Až se rozhodnete, domluvíte si teprve závazný termín operace a dostanete i podrobné pokyny pro nástup.

Proč si zvolit právě kliniku plastické chirurgie Altos?

Naši lékaři za sebou mají již desítky let zkušeností a tisícovky spokojených pacientů. Za chirurga by v této oblasti měla hovořit především jeho pověst, kterou sám má v rukou zodpovědným jednáním vůči pacientovi a pečlivým uvažováním nad tím, komu operaci opravdu provést a koho naopak neoperovat.

Samozřejmostí je zázemí moderní plně vybavené kliniky, tak aby se pacient cítili dostatečně komfortně a potřebná pozornost, kterou budeme věnovat vašim veškerým přáním. Obrátit se na nás můžete i kdykoli později, budete-li naše služby potřebovat ještě po absolvování operace nebo dostaví-li se bezprostředně po ní pochybnosti o výsledku.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient