Proč dovolená ve Španělsku?

Proč dovolená ve Španělsku?

Španělé jsou velmi vášnivým národem. Španělsko je poseto stovkami pláží, všude to zní ohnivým flamencem, smyslným pohybem tanečnic a toreadory, krotícími býky. Španělsko má své tajemné kouzlo. Letní večery zde probíhají na zajímavých místech plných velkých chutných mís plných jídla a džbánů Sangrie. Čekají vás zde obrovská a nečekaná panoramata, smaragdově zelené hory, širé modré moře, hrdé osamělé hrady a nádherná středověká města. Naleznete zde spoustu římských památek, barokních chrámů a moderních staveb.

Španělsko je nádhernou pokladnicí plnou uměleckých a architektonických zázraků.Více než 30 let demokracie a následující rychlý hospodářský moderní rozvoj je možno vidět v Barceloně, Bilbau nebo hlavním městě Madridu.Madrid, Budova, Architektura, Pozadí, Městský
Dovolená ve Španělsku je vhodná v měsících, jako jsou květen, červen a září. Vydáte-li se na jih, můžete vyrazit i v dubnu a říjnu. Můžete se stále spolehnout na vynikající počasí a zároveň se tak i vyhnete extrémním teplotám a množství zahraničních turistů. V období jako je červenec a srpen teploty šplhají k 45 °C a města jako Madrid jsou téměř opuštěná.

A proč na dovolenou právě do Španělska? Španělsko stále patří k nejlevnějším destinacím. Většina památek je zde poměrně levná a veřejná doprava cenově dostupná. Španělsko je díky svojí poloze obklopeno tisíci nádherných a velmi čistých pláží. Je to úžasná země s velmi bohatou historií, kde se smísilo velké množství kultur a díky tomu si zde přijdou na své milovníci památek, které jsou zde posety po celém území Španělska. Můžete navštívit nepřeberné množství osamělých starodávných hradů, středověkých měst, římských staveb a paláce vyzdobené překrásnými poklady.

Tip: Cestujete rádi na vlastní pěst? Podívejte se na tipy, jak cestovat autem do Španělska a získejte informace o tom, která trasa je nejrychlejší či kolik takový výlet bude stát Vaši peněženku.

Španělé jsou vášnivým srdečným národem, který vás okouzlí svým temperamentem a veselou povahou. Zájezdy do Španělska jsou plné koupání, velkolepých katedrál, kouzel toreadorů a flamenga, diskoték či restaurací s živou hudbou vyzývající k tanci a posezení se skleničkou ovocné Sangrie opojující vaše smysly a dokreslující atmosféru.Alej, Silnice, Alcúdia, Mallorca, Domovů, Řada Domů

Jaký zde panuje denní rytmus? Španělé po obědě drží siestu, tedy pauzu, která je většinou od 12 do 15 hod. Zavřou se i obchůdky a lidé se snaží trochu si odpočinout před dlouhým divokým a vlahým večerem. Navštivte jednu z oblíbených jako jsou Mallorca, Ibiza, Costa Brava, Menorca, a kombinace různých lokalit a neuděláte chybu.

Dovolená ve Španělsku se velmi dobře vyhledává pomocí srovnávače zájezdů NewTravel.cz. Nabídka je zde přehledná a vybírat můžete z nepřeberného množství zájezdů cestovních kanceláří. Dá se zde využít srovnání cen zájezdů a následně pak již uzavírat jednotlivé cestovní smlouvy přímo u zvolené cestovní kanceláře.


Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient