Jak vybavit koupelnu

Koupelna je nejen prostor, který má zcela charakteristické využití, ale pro spoustu z nás je synonymem místa, kde si můžeme odpočinout, zrelaxovat, nabrat nové síly.Ať už stavíte novou koupelnu, nebo uvažujete o modernizaci té stávající, je dobré si promyslet, co kam umístíte, aby koupelna i po letech splňovala vaše představy a cítili jste se v ní dobře. Koupelna, Luxusní, Luxusní Koupelna, Dřez, Vana

Návrh koupelny

Při promýšlení, kam umístit jednotlivé předměty, můžete použít různé pomocníky. Klasickým pomocníkem je čtverečkovaný papír, na němž se lépe a v měřítku dají zakreslovat rozměry umyvadla, vany, sprchového koutu, radiátoru, případně i pračky a WC.

Pokud máme zdi ještě neupravené, může nám pomoci, když si vybavení zakreslíme přímo křídou na zeď. Pro dotvoření představy lze použít kartonové krabice nebo jakékoli předměty podobných rozměrů, které postavíme do míst, kde budou naše věci umístěny v budoucnu. Existují i volně dostupné šikovné programy na internetu. V nich si koupelnu navrhnete online.

Pohoda a relaxace

Nezbytnou součástí koupelen jsou vany nebo sprchové boxy.  Při modernizaci koupelen jsou velice oblíbené sprchové dveře a sprchové zástěny, kde je velký výběr mnoha druhů, velikostí a motivů dveří. Toto ocení zejména ti, kteří si rádi dělají věci podle sebe.

Sprchové boxy použijeme obzvláště tam, kde nelze provést řádnou izolaci stěn. Díky nim nehrozí problémy se zatékáním vody či vlhnutím zdí. Velkým plusem je jejich jednoduchá instalace.KODIAK 90 STONE - Sprchový box s vaničkou z litého mramoru

Dalším bonusem exkluzivnějších sprchových boxů pro náročnější zákazníky je to, že kromě teplé koupele dopřejí tělu i masáž bolavých zad a unavených svalů. Vybírat můžete modely v různých velikostech a tvarech, ale také barvách, modely s párou, nebo bez páry, s vestavěným rádiem nebo připojením na telefon.

Při výběru sprchového boxu je třeba se rozhodnout, zda preferujeme vaničku z keramiky, akrylátu, plechu, nebo litého mramoru. Existují sprchové masážní boxy s nízkou vaničkou, nebo vaničkou vysokou.

Výběr ve vybavení koupelen prostě široký a každý zákazník si tak vybere přesně to, co nejlépe vyhovuje jeho představě a možnostem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *