Kvalitní výcvik a pravidelné návyky

Kvalitní výcvik a pravidelné návyky

Velký vliv na kvalitně vykonanou práci má osobní postoj pracovníka. Popsané procesy, kterými se dnes ohání nejedna společnost, jsou návody, jak efektivně dělat práci. Tedy levně, rychle a s co nejlepším výsledkem. Zaměstnanci ale procesy nečtou.

Tržní prostředí nespí a podnikatelé, vývojáři i obchodníci stále přemýšlí, jak se ve velmi přesyceném trhu prosadit. Jakmile se ale dělají chyby a nedodržují procesy, pružně se nereaguje a nezlepšuje se efektivita práce, výsledky nejsou. Tržby jdou dolů, ořezávají se náklady a odchází nejschopnější zaměstnanci a firma jde dolů. Pak všichni přijdou o práci. A pokud se začne hledat cesta nahoru, může to trvat měsíce a roky.

Výcvik

Každá zbytečně strávená hodina v zaměstnání stojí firmu peníze. Je třeba se učit a vědět jak. Pro dobré výsledky se musí trénovat. Praktický výcvik není pro zaměstnance jako Baseballový Tým, Modlitba, Klečícídovolená od práce. Pak nastává poznání sebe sama. Ono se totiž předpokládá, že člověk, který je plnoletý, už ví kým je a ví, co dělá. To ale mnohdy neplatí. Je třeba vědět, jak se chovat v jakékoliv situaci a umět dobře reagovat. Pouhé domněnky zde neplatí.

Návyk

Návyky jsou rozhodující v důležité situaci a vznikají opakováním. Je třeba se zachovat správně a trénink dělá mistra. První cvičení nedopadne na výbornou, ale pokud výcvik začnete brát vážně, přijdou výsledky. Situace je vždy jiná a jeden argument v komunikaci nestačí. Naučíte-li se předvídat a pružně reagovat, půjde vám to o moc líp.

Tým

Tým, Přátelé, Týmová Práce, KorporačníVytvořte skutečný tým. V mimořádných situacích se pak spoléhají na sebe vzájemně kolegové a snaží se dělat svou práci pořádně. Spoléhají na své vnitřní správné návyky. Je třeba fungovat jako tým, plnit termíny a netolerovat nedbalost. Je třeba si brát příklad od nejlepších a brát práci vážně. Neučit se jen nazpaměť procesy. Hledat cesty, jak zlepšit práci a spolupracovat ve stmeleném týmu. Budovat značku, která má duši.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient