Obývací pokoj hravě

Obývací pokoj hravě

Pokud si právě zařizujete svůj obývací pokoj, berte to hravě a trochu se odvažte. Vsaďte na osobitý styl a svůj obývací pokoj zařiďte jinak, než mají ostatní. Nynější doba poskytuje
mnoho možností a váš obývací pokoj může mít bezpočet podob. Tak třeba obývací stěna už nemusí být jednolitý kus nábytku se skříňkami a vitrínou. Může být hravá a nápaditá, se Obývací stěna Canes bílá-černý leskspoustou skříněk a polic, členitá a z moderních materiálů. Popularita obývací stěny se znovu vrací a mnohem víc letí menší samostatné skřínky, zajímavé televizní stolky, různé šuplíkové komody a poličky. Prim hraje nápaditost a variabilita. Moderní obývací stěna je velmi odlehčená a vzdušná. Dává vyniknout prostoru. Tvoří ji celá škála uzavřených a spíše i otevřených skřínek, polic rozličných velikostí a tvarů.

Na co vsadit při výběru?

Nejdůležitější je přizpůsobit ji prostoru. Obývací stěna musí zapadat do zvolených barev, ladit k vymalovanému pokoji a taky musí odpovídat vašim finančním možnostem. Existují Rohová sedací souprava s policemi Laverniadva typy obývacích stěn. Typizovaná obývací stěna, která je jednoduchá, finančně dostupná ale s jasně daným tvarem a designem. Druhým typem je sektorová obývací sestava, která na rozdíl od té první, nabízí možnost měnit a různě ladit do rozličných tvarů. Její součástí mohou být různě tvarované otevřené i uzavřené skříňky, komody, vitríny, knihovny, otevřené police a televizní stolky, které můžete poskládat vždy jinak. Pak si klidně pokaždé, když budete malovat, můžete sami doladit zbrusu novou obývací stěnu. Všechny díly se dají i dokupovat, takže se kreativitě meze nekladou.

Sedací souprava a křeslo

Každý obývací pokoj má dominantu a tou je sedací souprava. Zde je takový výběr, že si určitě vyberete ze široké škály možností. Můžete se odvázat již při vybírání kreativních tvarůLIFE nábytek Rozkládací rohová sedačka KIMI  látky E2 a odrazit se od velikosti prostoru. Pak už záleží na barvách, vzorech a materiálech. Sedací souprava může být praktická, ale i vysoce extravagantní. Sedačka musí odpovídat dispozici pokoje, musí být pohodlná a dostatečně komfortní. Důležitá je i její životnost a způsob údržby. Je třeba si rozmyslet, zda potřebujete úložný prostor, rozkládací sedačku, sedací soupravu rohovou nebo různě variabilní a polohovací. Bohatý výběr je i v materiálech, potazích, čalounění, kůži, barvách, vzorech, motivech i dekoru, jaký sedací souprava má.

Křeslo Ušák PatchworkKe každé sedačce patří i designové křeslo. Opět máte širokou škálu možností. Může stát v prostotu samostatně, mohou být dvě křesla v prostoru a může jich být i víc. Tvary a provedení mají velkou paletu variant, stejně jako materiály, barvy, dekory a čalounění. Interiérům dnešní doby se meze v žádném případě nekladou. I křeslo může být středem pozornosti, dominantou, která zaujme na první pohled.Čalouněné křeslo Olori

Než se dostanete k nákupům, svůj prostor si rozplánujte, ať má váš obývací pokoj osobitý styl a není snůškou k sobě nepadnoucích dominant. V momentě, kdy vám bude jasno, jaké budou v prostoru barvy a jaký bude styl, navštivte pro získání inspirace a k nákupu třeba Biano.cz. V jakém bude nábytek duchu, je jen na vás. Záleží nejen na zvoleném designu, ale i praktickém využití. Efektní na pohled, komfortní k užívání a s vysoce funkční a nápaditý.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient