Poroučejte vodě, horku i zimě

Počasí je jedním z faktorů, které na nás působí každý den. Když se ochladí, hned si přitopíme, když nastanou parné letní dny, honem větráme a chladíme prostředí kolem nás. Doma i v zaměstnání. Příjemné klima v jakémkoli počasí nám pomáhají zajistit kvalitní klimatizace a tepelná čerpadla.

Vsaďte na kvalitu

Na trhu najdete celou řadu menších i větších firem, které nabízejí své služby v tomto oboru. Při výběru toho správného dodavatele uvažte nejen koupi a instalaci přístrojů, ale také to, zda firma poskytuje servis přístrojů, jakou poprodejní péči věnuje svým zákazníkům a jak dlouho na trhu působí.Splitová nástěnná klimatizace BL 262 Fix speed - 2,8 k W

35 let zkušeností, z toho přes 20 let na českém trhu má německá společnost Remko, která si zakládá na kvalitě svých produktů a služeb. Nezáleží na tom, jestli jste malá firma nebo nadnárodní korporace. Každému svému zákazníkovi věnuje opravdu maximální péči.

Vytápění – chlazení – vysoušení

V nabídce firmy Remko najdete klimatizace, tepelná čerpadla i domácí, bazénové a průmyslové odvlhčovače.

Otevírat okna a dennodenně větrat někdy prostě nestačí. Domácí odvlhčovače vás během velmi krátké doby zbaví vlhkosti a navíc vyčistí vzduch. Jejich instalací zamezíte mnohým zdravotním problémům i dalším nesnázím jako jsou koroze, vlhkost ve zdech, omítkách či podlahách.

Odvhlčovače domácí ETF320Remko má řešení i pro ty, kteří potřebují odvlhčit kryté bazény či fitness centra. Bazénové odvlhčovače jsou konstruované pro stálý běh při velké zátěži.

Do náročnějších podmínek, jako jsou stavby, sklady, sklepy, zimní zahrady apod., jsou určeny průmyslové odvlhčovače. Vynikají odolnou a robustní konstrukci a disponují výrazným výkonem. Takový odvlhčovač můžete nasadit i při nárazovém odvlhčování, např. po povodních.

Máte-li prostory, v nichž nemůžete z různých důvodů umístit běžnou klimatizaci, poptejte klimatizaci mobilní. Nijak se nemontuje, a lze ji snadno přesouvat z místnosti do místnosti.

Zvažujete-li pořízení klimatizace a potřebujete odvlhčovače vzduchu jak fungují?radu, co přesně vybrat, Remko vám pomůže. Odborníci z firmy k vám přijedou, prohlédnou si prostory a navrhnou řešení. Obdržíte projekt včetně cenové nabídky.

Nejen prodej, ale i zápůjčky a dodatkové služby

Pro zákazníky, kteří potřebují chladit, topit nebo odvlhčovat pouze krátkodobě, nabízí Remko výhodný pronájem svých přístrojů. V nabídce půjčovny najdete odvlhčovače, topidla i klimatizace k okamžitému zapůjčení. Dodatečné služby jako je doprava, zprovoznění přístrojů či dodávky paliva firma Remko ráda zajistí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient