S posilovací gumou Sanctband se z cvičení nevymluvíte

Je široce známé, že lidské tělo potřebuje dostatek pohybu. V dnešním světě, kdy spousta z nás stráví den sezením v kanceláři, na pohyb bohužel zapomínáme nebo nemáme čas. Bazén máme moc daleko, na kolo není hezké počasí a běhat do parku, kam chodí všichni, se nám nechce. Vždycky si najdeme nějakou výmluvu. Nicméně existuje jedno řešení, s nímž jsou všechny výmluvy marné.Cvičební a posilovací gumy Sanctband

Dlouhé sezení u počítače vašemu tělu rozhodně neprospěje. Vede k otokům nohou a následné trombóze, bolestem zad, krku a hlavy. Bez pohybu se také mnohem snáze tloustne a se zvyšováním váhy jsou spojené různé civilizační choroby, například infarkt myokardu či ateroskleróza. Zdraví máte jenom jedno, měli byste se občas procvičit aspoň kvůli němu.

Nemáte na cvičení čas?

V tom případě se vám budou líbit posilovací gumy Sanctband. Jejich nespornou výhodou je fakt, že jsou skladné, takže si je s sebou můžete vzít kamkoliv. Kdykoliv budete mít pár minut volna, zacvičíte si.

Cvičební guma SanctbandGumy Sanctband jsou vhodné pro každého a procvičit se s nimi dají všechny problémové partie. Stejné cviky by vás zanedlouho unudily k smrti, ale cvičení s gumou je variabilní. Na internetu najdete spoustu inspirace, jak se s gumou protáhnout, ať už třeba na YouTube, nebo na webových stránkách společnosti Eureko, která u nás posilovací gumy Sanctband distribuuje.

Gumy Sanctband jsou příjemné na dotyk, nemusí se pudrovat a nelepí se. Vhodné jsou i pro všechny, kteří trpí alergií na latex. Stačí si jen vybrat správnou variantu a hlavně barvu. Začít byste měli s nějakou slabší, aby se vám cvičilo jednodušeji, a postupně přejdete na silnější cvičební gumy, které se hůře natahují. Jsou odlišené barevně, takže se nemůžete splést.

Více informací najdete přímo na webu firmy Eureko, s.r.o., která dodává vybavení pro terapeuty, rehabilitace a wellness. Firma je výhradním dovozcem Sanctband a několika dalších značek. S výběrem správné gumy pro vaše potřeby vám určitě ochotně poradí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient