Rekonstrukcí malého bytu by rádi vytvořili dostatek úložných prostor

Peněz na koupi bytu není nikdy dost, a pokud nestačí, nezbude rodině, než se spokojit s menším bytem, i když jejich snem byl byt o dost větší. Bohužel ceny bytů v Praze i Brně nejsou nikterak nízké, proto i za starší byt zaplatíte poměrně velkou částku. Ovšem s cenami nových bytů se ceny těch starších nedají srovnat. Navíc u starších bytů je velká šance, že si je díky rekonstrukci zařídíte přesně podle vašich představ, samozřejmě s využitím omezeného množství peněz. Aby rekonstrukce proběhla rychle a v bytě bylo vše, co byste si přáli, bylo by dobrým rozhodnutím oslovit některou z firem, které rekonstrukce provádějí.

hall-621741_960_7201

I s omezeným rozpočtem lze vytvářet velké změny

Mají s nimi dostatek zkušeností a architekti, kteří pro ně pracují, by vám skvěle pomohli doladit interiér tak, aby byl útulný pro všechny členy rodiny. Protože je byt menší, než jste původně plánovali, ale zase o dost větší, než ten, ve kterém jste bydleli doposud, dobře víte, jaký problém je uložit do skříní všechny potřebné věci. Preferovat budete, aby architekt navrhl byt vybavený dostatečným množstvím úložných prostorů. S tímto úkolem si díky mnoha zkušenostem a letité praxi hravě poradí architekti z pražské firmy Rekonstrukce bytů Praha, nebo také ti z brněnské firmy Rekonstrukce bytů Brno. Kterou firmu si klient zvolí, bude záležet na poloze bytu, tedy zda se bude nacházet v Praze či jejím okolí, nebo v Brně a jeho okolí.

Prostor v bytě se dá využít různě. Pokud má byt vyšší stropy, lze mnoho úložných prostor umístit i ke stropu, do různých výklenků, využít nábytku vyrobeného na míru nebo pomocí malých úprav vytvořit komoru pro ukládání sezonních věcí. Protože na velkou přestavbu bytu nebude tolik volných peněžních prostředků, bude jednodušší pracovat spíše s vybavením interiéru. Pár kosmetických úprav vedoucích ke změnám velikosti koupelny nebo jiné místnosti provést lze, ale o kompletní přestavbě bytového jádra již nemůže být řeč. To ale architektům z firmy Rekonstrukce bytů Praha nebo Brno vůbec nevadí, i stávající prostor, který zůstal nezměněný, dokážou mnohem lépe využít, než kdyby si byt zařizovali jeho majitelé sami. Propojením kuchyně s obývacím pokojem lze získat také dost prostoru navíc, taktéž nahrazením některých klasických dveří dveřmi posuvnými do stěny. Architektonický návrh, který je možné shlédnout i jako 3D model na počítači, získá klient zdarma, pokud si rekonstrukci nechá firmou Rekonstrukce bytů Praha nebo Brno zrealizovat. Klienti mohou počítat s velmi precizním provedením všech řemeslných prací. Obě firmy na ně poskytují minimálně 36 měsíců záruku, ale protože jsou při všech pracích použity též kvalitní materiály, jen málokterý z klientů využije možnosti uplatňovat reklamaci.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient